E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da 30 milyon euroluk operasyon---

Galatasaray'da 30 milyon euroluk operasyon

Galatasaray'da 30 milyon euroluk operasyon
07 Haziran 2021 - 17:08 borsagundem.com

Lig'i ikinci sırada tamamlayan Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön elemelerini geçerek gruplara kalmayı hedefliyor. Kadrosunu yeniden yapılandırmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, transfer limitinde yer açmak ve ekonomik olarak rahatlamak için planını yaptı.

Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön elemelerini geçerek gruplara kalmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılı camiada bir yandan seçim heyecanı yaşanıyor.

TRANSFER LİMİTİ KRİTİK

19 Haziran tarihinde yapılacak seçime kadar transferde somut adımlar atmak isteyen sarı-kırmızılılar bir yandan TFF'nin açıklayacağı transfer limitine odaklandı.

AYTAÇ VE ALPASLAN

Galatasaray'da ligin bitiminin ardından Süper Lig'de performanslarıyla öne çıkan iki isim Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ile söz kesildi. Transfer döneminin resmen başlamasıyla bu iki ismin duyurulması bekleniyor.

4 İSİM GÖZDEN ÇIKARILDI

Öte yandan transfer için gaza basan sarı-kırmızılı takım gelirlerin düşüşüyle birlikte kadroda küçülmeye gitmek istiyor. Hem transfer satışı yapmak hem de ödenecek maaş yükünden kurtulmak isteyen sarı-kırmızılı ekip gözden çıkardığı 4 ismi belirledi.

FALCAO

5 milyon euroluk garanti ücretiyle takımın en çok kazanan ismi olarak göze çarpan Falcao, başka bir takıma gitmesi durumunda Cim-Bom, yıllık ücretinden kurtulmuş olacak.

BONSERVİS BEKLENTİSİ YOK

Sezon içinde bir çok maç kaçıran Falcao'dan en gerekli maçlarda yararlanılamadı. Sarı-kırmızılıların bu transferden bonservis beklentisi yok.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,99
En Yüksek: 7,19
En Düşük: 7,03
Değişim 0,87 %
FK: 20,90
PD / DD: -4,00
İşlem Hacmi 142.192.640
Toplam Adet: 20.164.260
Ağırlıklı Ort.: 6,91
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)