E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da 2 ayrılık kesinleşti!---

Galatasaray'da 2 ayrılık kesinleşti!

Galatasaray'da 2 ayrılık kesinleşti!
19 Ocak 2022 - 09:44 borsagundem.com

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir yandan da kadrodaki bazı isimlerle yollarını ayırmak için ekstra mesai harcıyor. Cimbom, yabancı kontenjanını boşaltmak için 2 isimle yollarını ayırıyor.

Galatasaray'da Domenec Torrent'in gelişiyle birlikte transfer çalışmaları sil baştan başladı. İspanyol hoca, bir yandan da devre arası transfer döneminde göndereceği isimleri netleştirmeye başladı.

Sarı-kırmızılı takımda beklenen ayrılıklar gerçekleşti.

Antwerp'e kiralanması kesinleşen Christian Luyindama eşyalarını topladı. Kongolu stoper, sezonun ikinci yarısını Belçika'da geçirecek.

Brezilyalı orta saha Gustavo Assunçao'nun da kiralık sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

RİERA'YA TERİM'DEN ONAY ÇIKTI

Fatih Terim'in ekibindeki Necati Ateş ve Selçuk İnan'la yollarını ayıran Galatasaray, yardımcı antrenör olarak teklif yaptıkları Tuğberk Tanrıvermiş ve Wesley Sneijder'den olumlu cevap alamayınca Albert Riera ile anlaştı...

Gelen teklif sonrası İspanyol çalıştırıcı, daha önce birlikte futbolcu ve antrenör olarak çalıştığı Fatih Terim'e danıştı. İmparator, "Senin için iyi olur" tavsiyesinde bulununca Riera, dün Florya'ya geldi ve Torrent'le el sıkışıp idmana çıktı.

Galatasaray'da korku tüneli

 

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu için çılgın teklif!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 10,13
En Yüksek: 10,38
En Düşük: 9,77
Değişim 7,31 %
FK: 30,29
PD / DD: -5,79
İşlem Hacmi 1.100.951.019
Toplam Adet: 108.463.093
Ağırlıklı Ort.: 10,15
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)