E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’a Rus Fener’e Slovak hakem ---

Galatasaray’a Rus Fener’e Slovak hakem

Galatasaray’a Rus
Fener’e Slovak hakem
23 Şubat 2016 - 14:26 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi’nde Lokomotiv Moskova ile rövanş maçını Slovak hakem Kruzliak, Galatasaray-Lazio maçını ise Rus Bezborodov yönetecek

UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki temsilcilerimizin oynayacağı maçların hakemleri belli oldu.  Fenerbahçe'nin Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova takımıyla 25 Şubat Perşembe günü oynayacağı rövanş maçını Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek.
UEFA'dan yapılan açıklamada, Sarı-Lacivertliler'in 2-0 kazandığı müsabakanın rövanşında Slovakya Futbol Federasyonu'ndan hakem Kruzliak'ın görevlendirildiği belirtildi.
Lokomotiv Stadı'nda TSİ 18.00'de oynanacak maçta Kruzliak'ın yardımcılıklarını Skovakya'dan Martin Balko ve Tomas Somolani'nin yapacağı ifade edildi. İlave yardımcı hakemliğini ise Peter Kralovic ile Mario Vlk'nin yapacağı karşılaşmada Tomas Mokos'un dördüncü hakem olarak görev alacağı bildirildi.
 
 Lazio ile Galatasaray arasında oynanacak rövanş maçını ise Rusya Futbol Federasyonu’ndan Vladislav Bezborodov yönetecek.
25 Şubat Perşembe günü Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Lazio – Galatasaray maçında Bezborodov’un yardımcılıklarını ise Nikolai Golubev ve Maksim Gavrilin yapacak. Müsabakada dördüncü hakem Valeri Danchenko, ilave yardımcı hakemler ise Aleksei Eskov ve Igor Fedotov olacak.
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)