E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’a kayyum atanması için başvuru---

Galatasaray’a kayyum atanması için başvuru

Galatasaray’a kayyum atanması için başvuru
18 Aralık 2019 - 16:53 borsagundem.com

Galatasaray'ın eski başkan adaylarından Hasan Ahmet Özdoğan ve Barış Cenk Akkaya'nın sarı kırmızılı kulübe kayyum atanması için İstanbul 7. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.

DHA'nın aktardığı habere göre Galatasaray'ın eski başkan adaylarından Hasan Ahmet Özdoğan ve Barış Cenk Akkaya, sarı kırmızılı kulübe kayyum atanması için İstanbul 7. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.

Açılan davanın gerekçesi ise genel kurulun toplanarak Galatasaray Kulübü'ne kayyum atanması için yapıldığı yönünde bilgi alındı.

Hukuki dayanak olarak medeni hukukun 75. maddesinin gösterilerek yapılan başvuruda, mahkemeden seçimli genel kurul isteğiyle toplantının gerçekleştirilmesi talep edildi.

Yapılan başvurunun kabul edilmesi durumunda Galatasaray Kulübü'nü seçime götürecek bir kişi kayyum olarak yetkilendirilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet Necmi Karaer19 Aralık 2019 11:04

    Galatasaray voleybol basketbol ve diğer amatör branşları kapatıp futbola yönelmeli ve yola arada devam etmeli! Aksi taktirde her yıl 200 milyon TL açık bizleri Anadolu kulüplerinden farksız hale getirecektir.

  • Selahattin Ölmez19 Aralık 2019 10:57

    kayyum da gelsee bu GS kurtaramaz çünkü en baştan Fatih Terim ve bu oyuncuların hepsinin gitmesi gerekir.hangi dönem anadoluda azicik parlayan bir oyuncu olsa hemen gidip yapısıyorlar iyi analiz yapamıyorlar hepsinin halini görüyoruz kezaki yapılan transferlerin hiç bir yatırım değil hepsi ömrünün futbolculuk sonurdaki futbolcular.bir şirket böylemi yönetilir.

  • Brahimi19 Aralık 2019 09:04

    Gökhan çıra nin macsonu açıklamalarını haber yaptınız. Peki dün de özür diledi. Onu neden haber yapmıyorsunuz.. ??

  • Dd18 Aralık 2019 19:49

    BEN CE LİKTEN ATILMALI.

  • Atakan 18 Aralık 2019 19:33

    İster kayyum atanır ister satılır isterse kapanır diğerleri içinde öyle çokta önemli değil sadece tv lerdeki yorumcuları ilgilendirir

  • Ali18 Aralık 2019 18:50

    Hukuk olsaydı bu ülkede çoktan atanırdı 4 büyükler için.