E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'a ihtarname---

Galatasaray'a ihtarname

Galatasaray'a ihtarname
17 Temmuz 2020 - 09:55 borsagundem.com

Yılda 3.85 milyon Euro ile sarı kırmızılı takımın en çok kazanan ikinci ismi olan Sofiane Feghouli, ligin oynanmadığı dönemdeki alacakları ödenmediği için 8 Temmuz'da ihtarname gönderdi

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılması yolunda hayati önem taşıyan Trabzonspor maçında rakibine attığı kasti tekme sonucu kırmızı kart görerek şimşekleri üzerine çeken Sofiane Feghouli, sarı kırmızılıları şoke eden bir hamle daha yaptı.

Hürriyet'in haberine göre; Cezayirli futbolcu, 5 Temmuz'daki Trabzonspor karşılaşmasından 3 gün sonra, 8 Temmuz'da Galatasaray Kulübü'ne ihtarname göndererek, pandemi sürecini kapsayan mart, nisan ve mayıs aylarını kapsayan alacaklarını istedi.

BEKLENTİLERİN ALTINDA
Cezayirli oyuncu bu hamlesiyle, sarı kırmızılı yönetimin pandemi nedeniyle futbolculardan istediği yüzde 15'lik ücret indirimine olumsuz baktığını da gösterdi. 2017'de 4 milyon 250 bin Euro'ya West Ham'dan transfer edilen Feghouli'nin sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek.

Yüksek kazancına karşılık bu sezon beklentilerin çok altında performans sergileyen 31 yaşındaki futbolcu, 34 resmi maçta 7 gol, 6 asist üretebildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bilader17 Temmuz 2020 11:45

    Messiyi Ronaldoyu bile transfer etseniz avrupada ve ligde sportif basari gelmeyecegi asikar. Zaten bu pandemi yeni sezonla beraber bitmis olmayacak. stad gelirleri hepten dusecek. Takimlara tavsiyem, yabanci sayisi ile ilgili bos tartismalari bir kenara birakip, ful yerli altyapi takimlari ile bir yil bize lig maci izletmeleri. boylece gelir eksikliginden kurtulurlar, ve seneye yetismis, tecrubelenmis genclerle yeni donem planlamalarini yaparlar. bakarsiniz, bu sahtekar yabanci futbolcu olayinada artik dur demis olurlar. gelmek istermisiniz diye sormazlar, bizim sartlarda gelirsen gel derler.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU17 Temmuz 2020 10:57

    Tabiki ister sizler olsanız istemezmisiniz.yerden göge kadar adamlar haklı.futbolcu maaş başı anlaşma yapmamış ki yıllık anlaşma yapmış.oynasada oynamasada bu ücret sabit olup hepsini alacak.bonus anlaşması var ise işte o zaman belki onları alamayabilir.4 büyük kulüpte batmak üzere fakat hisse senetleri balonladı yakında da patlarlar.

  • KERİM 17 Temmuz 2020 10:24

    MAÇ OYNANMAMIŞ PARA İSTİYOR.BU TOPÇULARLA POPÇULARDAN ÇEKTİĞİMİZ NE MİLYON MİLYON GÖTÜRÜYORLAR VERGİ MER Gİ YOK DESTEK ÇOK VERDİKLERİ BİRŞEY YOK

  • &&&& ^^^^ &&&&17 Temmuz 2020 11:45

    haydi be ordan adam haklı yıllık anlaşma yapmış oynasada oynamasada çatır çatır parasını alır.yakında GS batar.