E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'a 'Florentino Luis' transferinde müjdeli haber!---

Galatasaray'a 'Florentino Luis' transferinde müjdeli haber!

Galatasaray'a 'Florentino Luis' transferinde müjdeli haber!
24 Haziran 2021 - 15:53 borsagundem.com

Galatasaray'ın beklediği müjdeli haber geldi. Sarı kırmızılıların Gedson Fernandes ile birlikte Benfica'dan kiralamak istediği Florentino Luis'in kiralık olarak gönderilmesine onay çıktı.

Galatasaray'ın Benfica'dan kadrosuna katmak istediği Florentino Luis için teknik direktör Jorge Jesus'dan 'Kiralanabilir' raporu verildi. Galatasaray ve Benfica arasında görüşmeler devam ediyor.

Milliyet'ten Ahmet Turna'nın haberine göre; Portekiz'in saygın gazetelerinden Record'un son dakika haberine göre Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus'un sezon öncesi hazırlık kampına Florentino Luis'i dahil edeceği fakat gelişimi açısından başka bir takıma kiralanmasına onay verdiği aktarıldı.

Galatasaray'ın Gedson Fernandes ve Florentino Luis için Benfica ile görüşmelerini sürdürdüğü ve Sarı Kırmızılıların iki Portekizli orta sahayı kiralamak istediği belirtildi.

Galatasaray'ın Gedson Fernandes için satın alma opsiyonu içeren bir teklif hazırlığında olduğu fakat Florentino için sadece kiralama teklifi yapılacağı iddia edildi.

Gedson Fernandes geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a kiralık olarak transfer olmuş ve 18 maçta 1 gol atıp 3 asist yapmıştı. Florentino Luis ise geçtiğimiz sezonu Monaco'da kiralık geçirdi. Florentino, geride kalan sezonda Monaco formasıyla toplamda 11 maçta forma giyerken gol ve asist katkısında bulunamadı.

Fatih Terim'e tam yetki

 

Galatasaray dünyaca ünlü yıldız için girişimlere başladı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)