E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'a FIFA darbesi!---

Galatasaray'a FIFA darbesi!

Galatasaray'a FIFA darbesi!
12 Ekim 2014 - 19:55 borsagundem.com

FIFA'dan sarı kırmızılılara kötü haber geldi...

FIFA'nın, Abdul Kader Keita'nın satışı nedeniyle Galatasaray'ın, Lille kulübüne 1.1 milyon Euro ödemesine karar verdiği ortaya çıktı.

AMK Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray’ın yanlış transfer harcamalarından doğan zararlara bir yenisi daha eklendi. Sarı kırmızlı kulübün 2009 Temmuzu’nda Fransa Ligi takımlarından Lyon’dan transfer ettiği Abdul Kader Keita, 2010 Temmuzu’nda Katar’ın Al Sadd Kulübü’ne 8 milyon 150 bin Euroya satılmıştı.

Adnan Polat döneminde yapılan bu transfer hamlesinde, o dönemde yapılan anlaşma gereği Galatasaray’ın Keita’nın satışından Lille Kulübü’ne 1.1 milyon Euro bonus ödemesi gerekiyordu. O dönemde ödenmeyen bu rakam Fransız kulübünün FIFA’ya başvurması sonucunda Galatasaray’ın hakkında açılan soruşturma sarı kırmızılı kulübün aleyhinde sonuçlandı.

Galatasaray’ın son 3 aylık mali bilançosunda Lille kulübüne ödenen 1.1 milyon Euro gösterildi ve ödemenin gerçekleştiği kesinlik kazandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)