E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'a Brezilyalı orta saha! İstanbul'a geliyor...---

Galatasaray'a Brezilyalı orta saha! İstanbul'a geliyor...

Galatasaray'a Brezilyalı orta saha! İstanbul'a geliyor...
08 Eylül 2021 - 13:42 borsagundem.com

Süper Lig'de yaz transfer dönemi bugün sona eriyor. Orta saha için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 21 yaşındaki futbolcu Gustavo Assunçao transferinde mutlu sona ulaştı. Brezilyalı futbolcu bugün saat 16:00'da İstanbul'da olacak.

Galatasaray'ın orta saha için düşündüğü ilk isim Portekiz temsilcisi Famalicao'da forma giyen Brezilyalı Gustavo Assunçao. Cimbom transferin son gününde taraftarın merakla beklediği orta saha transferine noktayı koymak üzere! Sarı-kırmızılı takımın gündeminde yer alan Brezilyalı yıldız sosyal medya hesabından Galatasaray'ı takibe alarak taraftarları heyecanlandırdı.

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Porto, Sao Paulo ve Atletico Madrid'in alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra 2019'da bedelsiz olarak Atletico Madrid'den Famalicao'ya transfer olan 20 yaşındaki futbolcu, Portekiz temsilcisinde kaptanlığa kadar yükseldi. Gustavo Assuncao'nun Transfermarkt'taki piyasa değeri ise 7 milyon euro..

GEDSON FERNANDES OLMADI

Galatasaray'ın yaz transfer dönemi boyunca peşinden koştuğu Gedson Fernandes için kulübü Benfica 15 milyon euro bonservis bedeli talep edince sarı-kırmızılı kulüp ısrarından vazgeçti. Son dakika sürprizi yaşanmazsa Galatasaray'da Gedson Fernandes defteri kapanmış durumda.

Galatasaray'da sorun sosyal medya baskısı!

 

Galatasaray'dan o isme büyük zam!

 

.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)