E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’a Alex Telles piyangosu! 40 milyon Euro…---

Galatasaray’a Alex Telles piyangosu! 40 milyon Euro…

Galatasaray’a Alex Telles piyangosu! 40 milyon Euro…
20 Mart 2019 - 17:37 borsagundem.com

Atletico Madrid, Telles'in sözleşmesindeki 40 milyon Euro'ya serbest kalır maddesini kullanırsa Brezilyalı futbolcunun satışı halinde Galatasaray da bu transferden gelir elde edebilecek.

Portekiz ekiplerinden Porto’nun sol beki Alex Telles, gösterdiği başarılı performans sonrasında Atletico Madrid’in transfer listesine girdi.

AS’ın haberine göre; Juventus ve Real Madrid’in de izlediği 26 yaşındaki yıldız futbolcu için Diego Simeone’nin de talimat verdiği öğrenildi.

Atletico Madrid’in deneyimli çalıştırıcısı, sözleşmesi sona erecek olan Filipe Luis’in takımdan ayrılacak olması, Lucas Hernandez’in ise Bayern Münih’e gidecek olması nedeniyle savunmanın soluna takviye yapmayı planlıyor.

Porto ise, Brezilyalı savunma oyuncusunun sözleşmesinde yer alan “40 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi nedeniyle daha aşağıda bir teklifi kabul etmeyi düşünmüyor.

GALATASARAY BONSERVİS BEDELİNDEN PAY ALACAK

Galatasaray’ın Porto’yla yaptığı anlaşma gereği, sarı kırmızılı ekip Telles’in bir sonraki transferinden elde edilecek kârın %10’unu kasasına koyacak.

2014 yılında Gremio’dan Galatasaray’a transfer olan Telles, 2015’te Inter’de kiralık olarak forma giydikten sonra 6,5 milyon Euro’ya Porto’ya transfer edildi.

Porto formasıyla bu sezon 43 maça çıkan Telles, 4 gol atıp 10 asist yaptı.

Öte yandan Atletico Madrid’in transfer listesindeki diğer isimler ise Ajax’tan Nicolas Tagliafico, Benfica’dan Alex Grimaldo ve Valencia’dan Jose Luis Gaya. (Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)