E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGalatasaray yönetimine yeni atama---

Galatasaray yönetimine yeni atama

Galatasaray yönetimine yeni atama
03 Nisan 2017 - 21:52 borsagundem.com

Galatasaray yönetiminde, istifa eden Osman Alp Yalman'ın yerine Mehmet Taylan'ın getirilmesine oybirliği ile karar verildi

Galatasaray yönetimi, görevinden istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Osman Alp Yalman'ın yerine, Mehmet Taylan'ın getirilmesine karar verdi. Galatasaray tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Osman Alp Yalman'ın 22.03.2017 tarihinde, yürüttüğü Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifa etmesinin ardından, şirketin aday gösterme komitesi tarafından Mehmet Taylan'ın bu görev için önerildiği ve gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısı neticesinde, Yalman'ın yerine Taylan'ın getirilmesine oybirliği ile karar verildiği duyuruldu.

Yönetim tarafından yapılan açıklamada ayrıca, Mehmet Taylan'ın, Kurumsal Yönetim Komitesi, Denetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitelerinde de üye olarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildiği belirtildi. Taylan bu görevlerini toplanacak ilk genel kurula kadar sürdürecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)