E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray yönetiminden flaş karar---

Galatasaray yönetiminden flaş karar

Galatasaray yönetiminden flaş karar
02 Kasım 2014 - 13:04 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray'da göreve gelen yeni yönetim ilk ciddi icraatini yapmaya hazırlanıyor

Son zamanlarda aldığı farklı mağlubiyetler sonrası 8. haftanın açılış maçında Kasımpaşa'yı 2-1 yenen Galatasaray'da sular durulmuyor.

Yeni sezona Ünal Aysal başkanlığında 4. yıldız paralosıyla başlayan Galatasaray'da yapılan erken seçim sonrası göreve gelen Duygun Yarsuvat ve yardımcıları radikal kararlar almaya devam ediyor.

İlk olarak Cesare Prandelli'nin takımın başına geçtiği an kadro dışı bırakılanSabri Sarıoğlu'nu affeden çiçeği burnunda yönetimin ikinci planı futbolcuların yüksek sözleşme bedelleri.

SNEIJDER GÖRÜŞME ODASINA

Eski Başkan Ünal Aysal'ın "Çilek" diye tabir ettiği transferlerden biri olanWesley Sneijder'in sözleşmesinde bulunan yıllık ücreti fazla bulan Duygun Yarsuvat bu konuyu çözmek için kolları sıvadı. Galatasaray'dan yıllık 3.2 milyon Euro ve maç başı 25 bin Euro kazanan Sneijder için Abdürrahim Albayrak'ın futbolcu ve menajeriyle görüşeceği ve ücretinde indirime gitmesi istenecek. 

WESLEY SNEIJDER

Önce Sneijder ile görüşecek olan yönetimin daha sonra takımın en fazla kazanan futbolcusu olan Fernando Muslera'yı görüşme odasına çağıracak. Şu anda Galatasaray'dan 3.3 milyon Euro garanti para ve maç başına 20 bin Euro kazanan Muslera'dan büyük oranda bir indirim yapması istenecek.

Bu iki futbolcuyla yapılan görüşmelerden sonra yönetim olumlu bir geri dönüş yapamazsa B planını devreye sokmaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde alınacak sonuçlar sonrası gruplardan çıkılması durumunda futbolcularla sezon sonuna kadar devam etmesi beklenen yönetimin aksi durumunda bu iki futbolcuyu satılık listesine koymaya hazırlanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)