E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray yönetiminde yeni kriz!---

Galatasaray yönetiminde yeni kriz!

Galatasaray yönetiminde yeni kriz!
22 Ekim 2020 - 08:47 borsagundem.com

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yönetim arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Falcao’nun transferinde başlayan gerilim bu sezon üst üste gelen kötü sonuçlarla yeniden arşa çıktı.

Galatasaray’da gerilim her geçen gün tırmanıyor. Futbol takımının üst üste kötü sonuçlar almasının ardından yönetim ile teknik direktör Fatih Terim arasında soğuk rüzgârlar esmeye başladı. Falcao'nun yüksek maliyetle transfer edilmesiyle birlikte Terim'in koyduğu tavrın etkileri bugüne kadar devam etti. “Hocamızla sorun olmaz” diyen Başkan Mustafa Cengiz'in Terim için “Çağırdığımızda koşarak gelir” şeklinde kullandığı ifadenin basına yansıması da akıllara Ünal Aysal'ın eleman krizini getirdi.

TERİM, YANLIŞ TRANSFERLER NEDENİYLE HUZURSUZ

Terim’in de birçok konuda şikâyetçi olduğu ortada. TFF'ye ve ezeli rakiplere karşı yaşanan bir kriz durumunda yönetimin sus pus kalmasını kabullenemeyen Cimbom'un hocası, transferlerin yanlış planlandığını düşünüyor. Takımdan gönderilmesini istediği futbolcuların satışının gerçekleşmemesinden dolayı da takım içinde huzursuzluklar meydana geldi. Genç futbolcuların daha çok süre alması gerektiği yönünde yapılan yorumlar ise Fatih Terim'in otoritesini sarsmaya başladı.

"CEVAP VERMEKTEN KAÇMAK ÇÖZÜM DEĞİLDİR"

Skor'dan Mesut Yıldırım'ın haberine göre, Galatasaray Divan Kurulu, pandemi nedeniyle videokonferans yöntemiyle gerçekleştirilen divan toplantısına yönetimin katılmayacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Her seferinde sudan sebeplerle farklı algılar yaratmaya çalışarak üyelere ve camiamızın tamamına cevap vermekten kaçmak çözüm değildir” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,51
En Yüksek: 9,88
En Düşük: 9,19
Değişim 1,17 %
FK: 28,44
PD / DD: -5,44
İşlem Hacmi 1.099.369.219
Toplam Adet: 115.872.936
Ağırlıklı Ort.: 9,41
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)