E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray yönetiminde transfer krizi!---

Galatasaray yönetiminde transfer krizi!

Galatasaray yönetiminde transfer krizi!
03 Ekim 2020 - 10:26 borsagundem.com

Başarısız sonuçlar sonrasında, yönetim ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Rangers’e yenilerek Avrupa’ya erken veda eden Galatasaray’da transfer krizi yaşanıyor. Cim-Bom’da yönetim ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Başkan Mustafa Cengiz ve yöneticiler Avrupa Ligi’nde gruplara kalınmaması nedeniyle transfer yapmayı uygun bulmuyor. Milliyet'te yer alan habere göre, Cengiz ve ekibi eğer yapılacaksa da 925 bin euroluk limiti aşmadan bir oyuncunun transferini doğru buluyor. Bunun da ancak kiralık olabileceği teknik kadroya iletildi.
Yönetimin tek ve de ancak kiralık olarak alınabileceğini bildirdiği transfere Terim karşı çıktı. Orta alana ve kanatlara takviye bekleyen Terim, kiralık futbolcularda yaşadığı sorunun tekrarlanmaması için takviyelerin bonservisiyle olmasını istedi, limit sorununu aşmak için “O zaman oyuncu satın” mesajını iletti. Ancak yönetim ne Belhanda’yı ne de Marcao’yu satabildi. İki taraf arasındaki fikir ayrılığı sonrası transferin yapılma olasılığı azaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)