E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, Victor Nelsson'ı açıkladı---

Galatasaray, Victor Nelsson'ı açıkladı

Galatasaray, Victor Nelsson'ı açıkladı
11 Ağustos 2021 - 04:31 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü, Danimarkalı stoper Victor Enok Nelsson'un transferi için Kopenhag Kulübü ile resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. Danimarkalı stoperi taşıya uçak İstanbul'a iniş yaptı.

Süper Lig’in 2021-22 sezonu öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Danimarkalı stoper Victor Nelsson ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Sarı kırmızıların görüşmeye başladığı Enok Nelsson, Kopenhag'dan kalkan uçakla İstanbul Havalimanı'na ulaştı. Danimarkalı stoperi, havalimanında sarı-kırmızılı kulübün yetkilileri karşıladı.

İlk sözlerini Demirören Haber Ajansına (DHA) söyleyen genç stoper, "Çok iyiyim, heyecanlıyım. İyi hissediyorum. Neler olacak, göreceğiz. Gerçekten çok mutluyum. Bu yeni meydan okumayı dört gözle bekliyorum. Çözmemiz gereken bazı detaylar var. Henüz bir şey söyleyemem. Görüşmelerin bitmesini bekliyorum. Galatasaray büyük bir kulüp" diye konuştu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "14.10.1998 doğum tarihli Danimarka uyruklu Victor Enok Nelsson'un transferi konusunda Kopenhag ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Teknik Direktör Fatih Terim’in stoper mevkisi için belirlediği adaylar arasında ilk sırada yer alan Danimarkalı oyuncu, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Crystal Palace ve Burnley’den de teklif almasın karşın, yönetimin hızlı davranması sayesinde Galatasaray’a kazandırıldı.

Henüz 22 yaşında olmasına karşın 189 resmi maça çıkan 1.85 metre boyundaki Victor Nelsson geçen sezon Kopenhag formasıyla 30 karşılaşmada forma giyerken 1 gol kaydetti.

Messi, resmen PSG'de!

 

Kemal Ademi, Fenerbahçe'den resmen ayrıldı

 

TFF karar değiştirdi: Aşı olmayan, maça alınmayacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,40
En Yüksek: 10,88
En Düşük: 9,12
Değişim -7,21 %
FK: 28,11
PD / DD: -5,38
İşlem Hacmi 2.538.171.356
Toplam Adet: 264.730.527
Ağırlıklı Ort.: 9,58
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)