E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray ve Fenerbahçe omuz omuza verip kazandı---

Galatasaray ve Fenerbahçe omuz omuza verip kazandı

Galatasaray ve Fenerbahçe omuz omuza verip kazandı
10 Temmuz 2021 - 10:56 borsagundem.com

Kulüpler Birliği’nin son toplantısında Koç ve Elmas el ele verdi. İki başkan, federasyona karşı hazırlanan metnin yumuşatılmasını isteyen Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir’e karşı üstün geldi

Son yapılan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının arka planı yavaş yavaş netleşiyor. TFF'ye karşı ultimatom gibi açıklama yayımlayan kulüplerin Fenerbahçe ve Galatasaray liderliğinde kenetlendiği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile sarı-kırmızılıların yeni patronu Burak Elmas'ın güç birliğine gittiği ve diğer kulüpleri de etraflarında birleştirdiği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre Koç ve Elmas, yapılacak deklerasyonun sert olması konusunda ısrar etti. Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir başkanları ise açıklamanın yumuşatılmasını istedi. Buna rağmen Fenerbahçe ve Galatasaray, diğer Anadolu ekiplerinin de desteğini alarak metnin hem ultimatom boyutunda kalmasını hem de ‘maçlara çıkmama' ifadesinin yazıdan çıkarılmamasını sağladı.

NE OLMUŞTU?
KBV'nın önceki gün yapılan toplantısı sonrası sert bir açıklama yayımlanmıştı. Açıklamada, yayın ihalesi ve yabancı oyuncu kuralında kulüplerin onayının alınması, TFF kurullarının bağımsız olması ve Kulüp Lisans Talimatı kriterlerinin gözden geçirilmesi istenmiş aksi halde müsabakalara çıkmama dahil seçeneklerin değerlendirileceği belirtilmişti.

ELMAS’IN SÖZÜ ETKİLİ OLDU
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın bir sözünün KBV üyeleri üzerinde etkili olduğu ifade edildi. Elmas, “Bu işi yapamayacaksak Kulüpler Birliği'nın ne anlamı var!” sözleri toplantıya yön verdi. Ali Koç da bu sözlerin arkasında durdu. Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki güç birliğinin bundan sonra da süreceği, daha önce sık sık karşı karşıya gelen iki ezeli rakibin birlikte hareket edeceği öğrenildi.

Kulüpler Birliği'nden TFF'ye resmi yazı: 3 talepte bulunuldu

Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı belli oldu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,30
En Yüksek: 92,00
En Düşük: 89,70
Değişim -5,78 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 164.782.448
Toplam Adet: 1.814.565
Ağırlıklı Ort.: 90,81
Son Değer: 9,40
En Yüksek: 9,50
En Düşük: 8,88
Değişim 5,26 %
FK: 28,11
PD / DD: -5,38
İşlem Hacmi 539.426.567
Toplam Adet: 58.202.829
Ağırlıklı Ort.: 9,25
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika10 Temmuz 2021 15:18

    TFF başkanlarının kamu ihalesi, kamu bankası kredisi almak için siyasi ilişkileri var. Futbol kulübü başkanın da şirketlerinde işler tıkırında, yönettikleri  kulüpler batık. Kazanan iş insanı kaybeden taraftar!

  • bist10 Temmuz 2021 11:20

    LOOOL