E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray Ümraniyespor'u konuk edecek---

Galatasaray Ümraniyespor'u konuk edecek

Galatasaray Ümraniyespor'u konuk edecek
01 Şubat 2023 - 15:34 borsagundem.com

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, Ümraniyespor'u konuk edecek. Lider Galatasaray galibiyet serisini sürdürüp puan farkını açmak istiyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında kendi sahasında HangiKredi Ümraniyespor ile karşılaşacak. Ligde oynadığı son 10 maçı da kazanarak kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisini yakalayan sarı-kırmızılılar yeni bir rekor için sahaya çıkacak. Nef Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak ve müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetecek.

MAÇIN ÖNEMLİ İSTATİSTİKLERİ

Ümraniyespor, Süper Lig tarihinde Galatasaray'a konuk olan 73'üncü takım olacak. Bugüne kadar bu deplasmandaki ilk ziyaretinden galip dönen sadece iki ekip bulunuyor: Beşiktaş (1960) ve Ankara Demirspor (1959).

Galatasaray, Süper Lig'de ilk kez konuk ettiği son 21 takımın 19'unu mağlup etti (2B) ve bu karşılaşmalarda toplam 63 gol sevinci yaşadı (ortalama 3 gol).

Süper Lig'de oynadığı son 10 maçı kazanan Galatasaray, lig tarihindeki daha uzun tek serisini Nisan-Eylül 1988 arasındaki süreçte yakaladı (12 maç).

Okan Buruk, Süper Lig tarihinde tek sezonda en uzun galibiyet serisine sahip yerli teknik direktörler olan Şenol Güneş ve Ziya Doğan'ın 11 maçlık rekorlarına ortak olmak istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera | Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre | Oliveira, Torreira | Rashica, Mertens, Kerem | Icardi.

HangiKredi Ümraniyespor: Orkun | Popov, Sackey, Epureanu, Lenjani | Oğuz, Kartal, Avounou | Geraldo, Onur, Umut.

Galatasaray'da ayrılık! KAP'a bildirildi

 

Galatasaray'ın bu transferleri ses getirecek!

 

Giresunspor: 0 – Galatasaray: 4

 

Galatasaray, Okan Buruk ile rekora doymuyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)