E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGalatasaray transfer'de hız kesmiyor---

Galatasaray transfer'de hız kesmiyor

Galatasaray transfer'de hız kesmiyor
02 Ocak 2014 - 09:42 borsagundem.com

Grasshopper'da forma giyen Bosna Hersekli oyuncu Hajrovic'in babasını ve menejerini İstanbul'a çağıran sarı-kırmızılı ekip transferi bitirmeye kararlı

Galatasaray, Grasshopper forması giyen Bosna Hersekli oyuncu İzet Hajrovic’i önümüzdeki hafta bitirmeye kararlı.
İsviçre ekibinin yaşadığı ekonomik kriz yüzünden 22 yaşındaki futbolcuyu satma kararı aldığı ve bu nedenle transferin birkaç gün içinde sonuçlanabileceği öğrenildi. Transferle ilgili olarak yapılan ön temaslardan olumlu sonuç alan sarı-kırmızılıların başarılı futbolcunun babası Saffet Hajrovic ile menajerini İstanbul’a davet ettiği ve tarafların gelecek hafta başında masaya oturacakları belirtildi.
Juventus, Genoa, Atletico Madrid ve Premier Lig ekiplerinden Hull City’nin de istediği Hajrovic’in, Galatasaray’da oynamaya sıcak baktığı kaydedildi. Büyük mali kriz içinde olan Grasshopper’ın Hajrovic için 4 milyon euro bonservis bedeli istediği ifade edildi. Teknik Direktör Roberto Mancini’nin kadroda görmek istediği kanat oyuncusunun babası ve menajeri ile yapılacak görüşmenin hemen ardından Grasshopper ile masaya oturulacağı vurgulandı. Takımı gençleştirmek isteyen Mancini ve yönetim, Hajrovic transferine bu nedenle büyük önem veriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)