E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray taraftarları Kadıköy'de---

Galatasaray taraftarları Kadıköy'de

Galatasaray taraftarları Kadıköy'de
23 Şubat 2020 - 17:17 borsagundem.com

Derbi saati yaklaştıkça heyecan da artıyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar konvoylar halinde Kadıköy Ülker Stadyumu'na ulaştı. Otobüs camlarını kıran 4 kişi ve taşkınlık çıkardığı iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı

.
Kadıköy'de dev derbinin heyecanı dorukta. Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe derbisinin oynanacağı Ülker Stadyumu'na ulaştı.

Saat 15.30 civarında Türk Telekom Stadyumu önünden hareket eden sarı kırmızılı taraftarlar saat 17.00 civarında stada ulaştı. Sarı-kırmızılı taraftarların bilet kontrolleri ve üst aramaları yapıldıktan sonra stada girişi sağlanacak.

OTOBÜSÜN CAMI KIRILDI

Öte yandan sarı-kırmızılı taraftarları taşıyan otobüslerden birisinin camı kırıldı. Camı kırık olan araçtaki Galatasaray taraftarları, otobüsten indirilmedi. Camı kıran kişi tespit edilemediği için otobüs direkt karakola götürüldü. Camı kırdığı tespit edilen 4 taraftar gözaltına alındı. Ayrıca taşkınlık yaptıkları iddiasıyla 3 Galatasaraylı taraftar daha gözaltında. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kılıç23 Şubat 2020 20:22

    KARŞINDAKİ KARDEŞİNDİR ONA ZARAR VERMEK İNSANLIGA YAKIŞMAZ YERİN DİBİNE BATSIN SENİN  MAÇ ANLAYIŞIN.