E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray Süper Lig için kararını verdi---

Galatasaray Süper Lig için kararını verdi

Galatasaray Süper Lig için kararını verdi
31 Mart 2020 - 10:10 borsagundem.com

Ne Play-Off ne de ligin bu haliyle tescili. Galatasaray Yönetimi, bu sezonki maçların tamamlanması dışında başka hiçbir senaryoya sıcak bakmıyor

Sarı-Kırmızılı kulübün idarecileri, bir yandan korona virüs salgınıyla mücadele ederken, diğer taraftan Başkan Mustafa Cengiz’in liderliğinde telekonferans yöntemiyle toplantı yapıyor. Bu görüşmelerde, virüs salgını sona erdiğinde yola nasıl devam edileceği konusu öncelikli gündem maddesi olarak masaya yatırılıyor. Sarı-Kırmızılılar, lig bitmeden Play-Off oynanması veya puan durumunun bu haliyle tescil edilerek şampiyonun belirlenmesi gibi görüşlere kesinlikle karşı çıkıyor.

UEFA VE FIFA’YLA İŞ BİRLİĞİ

Fanatik'in haberine göre, süreci yakından takip edebilmek amacıyla UEFA ve FIFA’yla iş birliği yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Avrupa liglerinde alınacak kararların, emsal teşkil ederek Türkiye’de de uygulanması taraftarı. Konuyla ilgili olarak bu akşam da Galatasaraylı yöneticilerin bir toplantı yapacakları öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah31 Mart 2020 13:48

    play-off olmaz.süper lig aynen devam etmeli hızlandırılmış şekilde çarşamba ve pazar maçlar oynanarak doğrusu budur.fakat ben nisan ayında da süper lig maçları oynanmaz diye düşünüyorum.zor süreç süper lig kulüpleri için şuan gelir elde edemiyor maçlar oynanmadığı için.Avrupa şampiyonası var bu haziran ayında o nasıl olacak ?çok zor süreç doğrusu.

  • *** ? ***31 Mart 2020 12:07

    tabiki şampiyon olmayan 4 büyük takımların batma ihtimali dahi var bence.

  • Emrah31 Mart 2020 13:52

    Normalde batıklar zaten.Borçlarından dolayı gelirlerini kullanamıyorlar.gelirleri borçlarının faizine gidiyor.