E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray Sportif AŞ'de yeni üye krizi---

Galatasaray Sportif AŞ'de yeni üye krizi

Galatasaray Sportif AŞ'de yeni üye krizi
26 Kasım 2022 - 10:16 borsagundem.com

Galatasaray Sportif A.Ş'nin yeni yönetimi belirlendi. Üye sayısı 7'den 12'ye çıktı. Kulübün yeni yönetimi sarı kırmızılı camiada sıkıntıya yol açtı.

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin yeni yönetimi sarı kırmızılı camiada sıkıntı yarattı. Kulüp Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey, “Listeyi herkes gibi açıklandığında gördüm. Ana yönetim kurulunda tartışılmadı. Tartışılması lazımdı. Kimsenin haberi yok” dedi.

Dursun Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk'ün yer aldığı yeni yönetimdeki diğer isimler Niyazi Yelkencioğlu, Nihat Kırmızı, Eray Yazgan, Maruf Güneş, Can Natan, İbrahim Hatipoğlu, Mustafa Aktaş, Fatih Demircan ve Emin İmanov olurken, üye sayısı 7'den 12'ye çıktı. Bu isimler, kulüp yönetiminde sıkıntıya yol açtı.

Sözcü'den Mesut Yıldırım imzasıyla yer alan habere göre, Kulüp Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey, yaptığı açıklamada “Listeyi herkes gibi açıklandığında gördüm. Ana yönetim kurulunda tartışılmadı. Tartışılması lazımdı. Kimsenin haberi yok. Benim de bir talebim olmadı. Bizler için de sürpriz oldu. Bu, doğru yöntem değil. Ama kırgınlığım yok. Bu, bir yöntem meselesi. Columbus Projesi ile ilgileniyorum. Galatasaray'a seçim kazandırmış bir proje” dedi.

Galatasaray'da şok! Dünya Kupası sonrası ayrılabilir

Galatasaray'da Gomis krizi!

Galatasaray'da 17 sezonun en iyi deplasman performansı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)