E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray sıfır çekti---

Galatasaray sıfır çekti

Galatasaray sıfır çekti
26 Ağustos 2013 - 14:04 borsagundem.com

Galatasaray'da kanat oyuncusu arayışları devam ediyor. Listedeki isimlerin haricinde bir isim alınacak mı? Büyük bir merak var...

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda kanat oyuncusu arayışlarına hız veren Galatasaray, beklenen hamleyi bir türlü gerçekleştiremedi.
Transfer döneminde Luis Nani, Jefferson Farfan, Kevin Kampl, Bruma ve Arda Turan gibi isimleri renklerine bağlamak isteyen sarı-kırmızılı idareciler, yüksek bonservislerle karşılaştı.
Johan Elmander ile yolların ayrılmasının ardından yabancı kontenjanında yer açan Galatasaray, 10 gün içinde transferde hareketli bir döneme girecek.
Albert Riera'yı da göndermesi halinde 2 yabancıyı birden İstanbul'a getirmesi beklenen sarı-kırmızılıların nasıl bir hamle yapacağı şimdiden büyük merak uyandırıyor.
Sol bek transferini şimdilik durdurma kararı alan Galatasaray, en büyük hedefi olan kanat transferini bitirmenin yollarını arayacak.
İŞTE TRANSFER SÜRECİ
Luis Nani ve Jefferson Farfan için 15 milyon euroluk bonservis bedeli karşısında rotasını Arda Turan'a çeviren sarı-kırmızılılar, Atletico Madrid'in 'hayır' cevabı üzerine ağırlığını Sporting'den Bruma'ya vermişti.
Kulübü ile sorunlarını henüz çözemeyen Bruma'nın yanı sıra Salzburg'dan Kevin Kampl için 7 milyon euroyu gözden çıkaran Galatasaray, Avusturya ekibinin 10 milyon euroluk isteği karşısında geri adım atmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)