E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray servet ödedi---

Galatasaray servet ödedi

Galatasaray servet ödedi
05 Ocak 2019 - 09:18 borsagundem.com

Serdar Aziz’in satış listesine konmasıyla defansa yapılacak yeni takviyeler merakla bekleniyor. Cimbom’un son 7 sezonda bu mevkiye 10 transfer yapıp, 30 milyon euro ödemesi dikkat çekiyor

Şampiyonlukla tamamlanan geçen sezonda Manchester City'den kiralanan Jason Denayer savunmada önemli bir rol üstlenmiş, kontratı bitip kulübüne dönünce yeni stoper arayışları başlamıştı.

Ancak Finansal Fair Play krizi nedeniyle bu mevkiye transfer yapamayan Cimbom, üstüne Serdar Aziz'i de satış listesine koyunca takviye yapması şart oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, "Transfer listesini 2 ay önce yönetime bildirdik" sözleri çalışmaların başladığı anlamını taşısa da henüz resmi bir gelişme yaşanmadı.

5 YABANCI 4 YERLİ İMZA ATTI

Sarı-kırmızılıların son 7 sezonda stoper mevkisine harcadığı 30.5 milyon euro kulübe ciddi bir yük yükledi. Aslan bu bölgeye 3 kez kiralık, 7 kez satılık olmak üzere toplam 10 transfer gerçekleştirdi. Cimbom; Dany, Chedjou, Burdisso, Denayer ve Maicon gibi yabancı futbolcuların yanında Koray Günter, Salih Dursun, Ahmet ve Serdar gibi yerli isimleri de kadroya kattı. Denayer bu süreçte 2 sezon, Burdisso ise yarım sezon kiralandı. (Fotomaç)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ05 Ocak 2019 18:07

    BORÇ BATAGINA NASIL DÜŞTÜKLERİ ORTADA TAKIM YÖNETMEYİ DEGİL PARA BATIRMAYI  İYİ ÖGRENMİŞLER.