E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray - Rangers maçı şifresiz kanalda yayınlanacak---

Galatasaray - Rangers maçı şifresiz kanalda yayınlanacak

Galatasaray - Rangers maçı şifresiz kanalda yayınlanacak
29 Eylül 2020 - 21:39 borsagundem.com

Galatasaray'ın perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Rangers maçı şifresiz kanaldan yayınlanacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 1 Ekim Perşembe günü İskoçya'nın Rangers takımı ile deplasmanda oynayacağı maçın teve2'den yayınlanacağını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Futbolseverlerin yoğun talebi sonrası çalışma arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın 1 Ekim'de Rangers ile oynayacağı karşılaşma teve2'de yayınlanacak." ifadelerini kullandı.

Galatasaray derbinin ardından PFDK'ya sevk edildi

Fenerbahçe, Michael Frey'in transferini açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kartal30 Eylül 2020 04:21

    Kartal belediyesinde hala maaş artışı anlaşması olmadı zam alamadik.secimde hükümeti zorda bırakmak için asgari ücret palavraları atarken şimdi belediye başkanı na neden demiyor sun su anlaşmayı hallet diye

  • İstanbul Asuman 29 Eylül 2020 23:52

    Milletvekili maaşı oğretmen maas olsun ve milletvekillerin cocukların hakların iptal etin milletvekili cocukların sanki milletvekil ğibi bu dunya bos ölum var unutmayın kul hak yıyen olmayın