E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGalatasaray o transferde resmen anlaştı---

Galatasaray o transferde resmen anlaştı

Galatasaray o transferde resmen anlaştı
09 Ocak 2019 - 19:52 borsagundem.com

Galatasaray stoper Marcao'nun transferi için Portekiz ekibi Chaves ile anlaşmaya varıldığını duyurdu

Galatasaray (GSRAY) gün içerisinde transfer görüşmelerine başlandığını açıkladığı Marcao ile ilgili, futbolcunun kulübüyle satın alma konusunda anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılı kulüp tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Profesyonel futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira (Marcao)'nın kulübümüze transferi için mevcut Kulübü olan Grupo Desportivo De Chaves-Futebol Sad ile anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri yer aldı.

Galatasaray’ın yeni transferi Marcos do Nascimento Teixeira Pazartesi günü İstanbul’da olacak.

BU SEZON 22 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon 9 puanla Portekiz Premier Ligi’nde son sırada bulunan Chaves’de 22 resmi maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu 3 de gole imza attı. 1.85 metre boyundaki Brezilyalı Marcao, Atletico Paranaense takımından temmuz ayının başında transfer edilmişti.

MARCAO KİMDİR?

Tam adı Marcos do Nascimento Teixeira olan Marcao, 1996 yılında Brezilya’nın Londrina kentinde dünyaya geldi.

Profesyonel futbol kariyerine Brezilya ekiplerinden Guaratingueta’da başlayan 22 yaşındaki savunmacı, 2015’te Atletico Paranaense’ye transfer oldu ve bu kulüpte kaldığı süre boyunca iki farklı takıma kiralandı.

2017’nin Ocak ayında Atletico Goianiense’ye giden Marcao, aynı sezonun sonunda ise Portekiz ekibi Rio Ave’ye kiralandı ve kariyerinde ilk kez yurt dışında bir kulüpte forma giydi.

2017-18 sezonunu Rio Ave’de geçiren Marcao, 20 lig, 3 Portekiz Kupası maçına çıktı ve sezonu 23 maçla tamamladı. Aynı sezon Rio Ave, ligi 5. sırada tamamlamayı başardı.

2018 yazında Paranaense’den ayrılan Marcao, bir kez daha Portekiz’in yolunu tuttu ve Chaves’e transfer oldu. Genç oyuncu ligin ilk yarısında hiçbir maçı kaçırmadı ve 16 karşılaşmada görev yapıp 2 gol kaydetti. Marcao ayrıca 4 Portekiz Lig Kupası, 2 Portekiz Kupası maçına da çıktı. Chaves, 16 maç sonunda 9 puanla ligde son sırada yer alırken 16 haftada kalesinde 23 gol gördü.

1.85 boyundaki Marcao, daha önce Brezilya Milli Takımı’nda forma giymedi. Oyuncu alt yaş kategorilerinde de milli formayla tanışamadı.

Marcos Do Nascimento Teixeira ile ilgili görsel sonucu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,61
En Yüksek: 6,63
En Düşük: 6,57
Değişim 0,61 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,36
İşlem Hacmi 61.993.739
Toplam Adet: 9.395.635
Ağırlıklı Ort.: 6,69
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ofli09 Ocak 2019 21:38

    Bu adamı TS sezon başı 1milyon Euro dediler almadı bu 3buyukler akılla naz bu borçlar katlanır fenerde aynı yanlış devam ediyor bjk de yaşlı adamlar a milyon Euro döküyor sanki Avrupa'da kupa alacaklar gençler gençler gençler