E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray o cezalar için Tahkim'e gidiyor---

Galatasaray o cezalar için Tahkim'e gidiyor

Galatasaray o cezalar için Tahkim'e gidiyor
28 Ekim 2022 - 12:14 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü Abdülkerim Bardakcı ve Erden Timur 'a verilen cezalar için Tahkim Kurulu'na başvuracak. Kulüp, savunmalarında emsallerinin 1 maç ceza aldığını dosyalarla sunacak.

Galatasaray Kulübü, 2 maç men cezası alan Abdülkerim Bardakcı ve 21 gün hak mahrumiyeti ile cezalandırılan Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur için Tahkim Kurulu'na başvuracak.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'in 11. haftasında 2-2 tamamlanan Alanyaspor maçında rakibine yaptığı müdahale nedeniyle direkt kırmızı kart gören Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı'ya 2 maç men cezası vermişti.

PFDK, aynı maçın ardından Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'u da kulübün internet sitesinde yer alan açıklamalarındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin TL para cezası ile cezalandırmıştı.

Sarı-kırmızılı kulüp de PFDK'nın verdiği bu kararları Tahkim Kurulu'na götürme kararı aldı. Savunmalarında ise emsallerinin 1 maç ceza aldığını dosyalarla sunacak olan Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'yı Beşiktaş ile yapacağı derbi karşılaşmasında oynatmak istiyor.

Çebi’den Galatasaray'a mesaj: Eyyamcılığa gerek yok

 

Arda Güler'den dikkat çeken Galatasaray beğenisi!

 

Galatasaray'a derbi öncesi çifte şok: Fatura ağır olabilir!

 

Galatasaray'dan hakem isyanı: Maça tetikçi yolladılar!

 

Tahkim Kurulu'ndan hakem kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)