E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray kasasına 8 milyon TL koydu---

Galatasaray kasasına 8 milyon TL koydu

Galatasaray kasasına 8 milyon TL koydu
23 Ekim 2017 - 09:44 borsagundem.com

Türk Telekom Stadı'nda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak derbilerde kazanamama serisini 9 maça çıkaran Galatasaray'da yüzler derbi gelirleriyle güldü.

Süper Lig’in 9. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile evinde 0-0 berabere kalan Galatasaray, derbi maçlardaki galibiyet hasretine yine son veremedi. Geride kalan 2 sezonda hiç derbi müsabakası kazanamayan Galatasaray, bu sezonun ilk derbisinde de istediği sonucu alamadı. Üst üste 9. derbisinde galibiyete ulaşamayarak kötü bir seri elde eden sarı-kırmızılı takım, 5 yenilgi ve 4 beraberlik elde edebildi.

Galatasaray derbide geriden oyun kurmakta zorlandı. Fernando geçmiş maçlardaki etkinliğini sağlayamadı. Ona alınan önlem bunda etkiliydi. Bu maça kadar Süper Lig'de maç başına 98 kez topla buluşan Fernando, Fenerbahçe karşısında ilk yarıda 26 kez, maç sonunda ise 42 kez topla buluşabildi. Fernando topla az buluşsa da %95 pas yüzdesi ile maçın yıldızıydı. 16 ikili mücadelenin 8'ini kazanan Fernando, 4 hava topu kazandı, 2 hava topu kaybetti.

Galatasaray, derbi için paket bilet satışı ve GS Store’lardan kasasına tam 8 milyon TL koydu. ursun Özbek döneminde ilk kez localar ve VIP dahil satışa çıkan tüm koltuklar alıcısını buldu. GS Store mağazalarında satış patlaması yaşandı ve XL beden forma kalmadı.

Galatasaray yöneticisi Ural Aküzüm derbi maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın yanı sıra spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'i sert bir biçimde eleştirdi. Çakır'ın yanlış kararlarına tepki gösteren Aküzüm, 'Başta Rıdvan Dilmen olmak üzere tüm yorumcuları tarafsız olmaya çağırıyorum. Yorumculuk yaparken herkes formalarını bir kenara koysun. Bu bir kamu görevidir' diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Östersunds maçından sonra 'totem' olarak iç saha maçlarına gitmeme kararı ilk kez işe yaramadı. Galatasaray bu sezon sahasında ilk kez puan kaybetti.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Galatasaray Kulübü 2.Başkanı Cengiz Özyalçın takımın oynadığı oyundan memnun olmadığını söylerken "Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir ile yapacağı maç bizim için çok önemli" dedi. .

Galatasaray taraftarı Fenerbahçe derbisinde ilginç bir koreografi hazırladı. “Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor” ve “Ayağa kalk” pankartları açılırken, ardından ABD’li aktör Sylvester Stallone’nin “Rocky Balboa” karakterini canlandırdığı Rocky filminden esinlenilen bir görsel, makaralı sistemle tribüne çekildi.

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis maçın ardından yaptığı açıklamada Cüneyt Çakır'ı eleştirdi. Gomis, 'Penaltı olduğu çok belliydi. Bunu gördüm ve açıkçası çok kızdım. Ben hakemin yanına gidip, iyi yönetmesini söyledim' diye konuştu.

97 yıllık tecrübeden tahmin

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'nde, derbi maçlarını doğru tahminleriyle bilinen 'Tuki' adlı 97 yaşındaki kaplumbağa Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için yaptığı beraberlik tahmininde başarılı oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)