E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, Kaan Ayhan'ı açıkladı!---

Galatasaray, Kaan Ayhan'ı açıkladı!

Galatasaray, Kaan Ayhan'ı açıkladı!
28 Ocak 2023 - 23:54 borsagundem.com

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de 10'da 10 yapan Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına da hız verdi. Sarı-kırmızılılar, Sassuolo forması giyen milli stoper Kaan Ayhan'ı kiralamak için geri sayıma geçti.

Galatasaray'da Okan Buruk'un transfer raporu doğrultusunda hareket eden kurmaylar, gündeme gelen Kaan Ayhan transferini bitirmek için artık son aşamaya geldi. Sarı-kırmızılılar, milli savunmacının kiralanması konusunda Sassuolo kulübü ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Transferin detayları belli oldu.

İlk hamle...

Okan Buruk yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de üst üste 10'uncu zaferine ulaşan Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Tecrübeli çalıştırıcının raporu doğrultusunda ilk hamle stoper tandemine yapıldı. Serie A ekibi Sassuolo'da forma giyen Kaan Ayhan'ın kiralanması konusunda Sassuolo ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

11 maçta oynadı

28 yaşındaki savunmacı bu sezon Sassuolo'da 11 resmi müsabakada forma şansı buldu. Kaan Ayhan bu süreçte 630 dakika sahada kaldı. Tecrübeli oyuncu rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi. Sassuolo ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek olan Kaan Ayhan'ın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Anlaşmanın detayları belli oldu

Galatasaray ile Sassuolo arasında yapılan anlaşmanın ayrıntılarına ulaşıldı. Sarı-kırmızılıların, Serie A ekibine kiralama bedeli olarak 500 bin euro ödeyeceği öğrenildi. Öte yandan Kaan Ayhan için yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin de yer alacağı ifade edildi. Galatasaray'ın Kaan Ayhan'ın bonservisini almak istemesi halinde Sassuolo'ya 4 milyon euro bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi.

İşte maliyeti!

DHA'nın haberine göre de 400 bin Euro bedelle sezon sonuna kadar kiralanacak Kaan Ayhan'ın sözleşmesinde zorunlu satın alma maddesi de bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, 2 milyon 800 bin Euro karşılığında Kaan Ayhan'ın bonservisini de alacak. Öte yandan Galatasaray, 2 milyon 800 bin Euro'yu Sassuolo'ya 4 yıla bölünmüş taksitler halinde ödeyecek.

Galatasaray'dan açıklama geldi!

Sarı-Kırmızılı kulüp sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan'ın kulubümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü US Sassuolo Calcio s. r. l ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,40
En Yüksek: 10,88
En Düşük: 9,12
Değişim -7,21 %
FK: 28,11
PD / DD: -5,38
İşlem Hacmi 2.538.171.356
Toplam Adet: 264.730.527
Ağırlıklı Ort.: 9,58
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)