E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, Jason Denayer'in maliyetini açıkladı---

Galatasaray, Jason Denayer'in maliyetini açıkladı

Galatasaray, Jason Denayer'in maliyetini açıkladı
31 Ağustos 2017 - 20:25 borsagundem.com

Galatasaray, Jason Denayer'in maliyetini KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılılar, Manchester City'e kiralama bedeli olarak toplamda 500 bin Euro ödeyecek

Galatasaray, daha önce İstanbul'a getirdiği ve sağlık kontrollerinden geçirdiği Jason Denayer'in kiralık transferinin resmiyete döküldüğünü Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamayla duyurdu. Galatasaray, 1 yıllığına kiraladığı Denayer için Manchester City'e toplamda 500 bin Euro, Belçikalı savunma oyuncusuna ise 1 milyon 359 bin Euro garanti ücret ödeyecek.

 

Sarı-kırmızılıların KAP'a yaptığı bildirimde şu ifadeler yer aldı;

"Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer ve kulübü Manchester City FC ile oyuncunun geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 210.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ile kiralama süresi içerisinde Türkiye'deki imaj hakları için 290.000 Euro olmak üzere toplam 500.000 Euro ödenecektir. Futbolcuya ise 2017-2018 futbol sezonu için 1.359.000 Euro sabit transfer ücreti ve takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 4.000 EUR prim ödeyecektir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)