E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray istiyordu... Ezeli rakip devreye girdi!---

Galatasaray istiyordu... Ezeli rakip devreye girdi!

Galatasaray istiyordu... Ezeli rakip devreye girdi!
04 Temmuz 2021 - 22:09 borsagundem.com

Stoper, orta saha ve kanat bölgesine takviye yapmayı planlayan bordo-mavili ekibin savunma için 3 adayı var: Mert Çetin, Cenk Özkaçar ve Ömer Toprak...

Forvet ve sol bek transferlerine öncelik veren Trabzonspor, ardından stoper, orta saha ve kanat bölgesine takviye yapmayı planlıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı düzenlediği basın toplantısında, bu 3 mevki için de yerli oyuncular üzerinden çalışma yapıldığını belirtirken, savunmaya 3 aday var: Mert Çetin, Cenk Özkaçar ve Ömer Toprak.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray’ın da ilgilendiği Mert Çetin’in bonservisi Roma’da bulunuyor. Geçen sezonu Verona’da kiralık geçiren 24 yaşındaki futbolcu, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor. 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle geçtiğimiz yıl Altay’dan Lyon’a giden Cenk’in kiralanması gündemde.

3 OYUNCUYLA İLGİLİ MALİYET ARAŞTIRMALARI YAPILIYOR

Ömer Toprak ise menajerler aracılığıyla Trabzonspor’a teklif edildi. Werder Bremen formasıyla Bundesliga’da 26 maça çıkan Ömer, takımı küme düştüğü için ayrılmayı planlıyor. 31 yaşındaki Ömer, A Milli Takım ’da toplam 27 kez görev yapmıştı. 3 oyuncuyla ilgili de maliyet araştırmaları yapılıyor.

Ağaoğlu: Trabzonspor'un kimseye borcu yok

 

Galatasaray'a transferde şok: Teklifi reddettim...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)