E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray iki yeni transfer yaptı---

Galatasaray iki yeni transfer yaptı

Galatasaray iki yeni transfer yaptı
06 Haziran 2021 - 10:19 borsagundem.com

Zorlu sezonun ardından şampiyonluğu averajla Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'da başkanlık seçimi merakla beklenirken diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor

Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Bir yandan başkanlık seçiminde kimin başkan olacağı merak konusuyken diğer yandan da transferde adımlar atılıyor. Galatasaray 2 oyuncuyu transfer etti.

ALPASLAN ÖZTÜRK VE AYTAÇ KARA İMZAYI ATTI
A Spor yorumcusu Mehmet Özcan, Galatasaray'ın transfer gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Özcan, sarı-kırmızılıların Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ile 3 yıllık ön protokol imzaladığını söylerken, Ömer Bayram'ın da sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı.

GALATASARAY'A YENİ ORTA SAHA
Orta sahada Younes Belhanda ve Gedson Fernandes'i kaybeden Galatasaray sürpriz bir transfere imza atıyor. Sarı-Kırmızılılar Mostafa Mohamed'in ardından orta sahaya bir başka Mohamed'i getiriyor.

Kulübeye Aytaç Kara hamlesinde bulunan sarı-kırmızılı takımın orta sahasına ilk 11 düzeyinde düşündüğü takviyenin Mohamed Ali Ben Romdhane olduğu öğrenildi.

MİLLİ TAKIM FORMASI DA GİYİYOR
Esperance takımında forma giyen 21 yaşındaki oyuncu listenin ilk sırasına yazıldı. Sarı-kırmızılı idareciler, kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Mohamed için için yazılı teklifini sundu. Ülkesinde geleceğin yıldızı gözüyle bakılan genç yetenek, ön libero, 8 ve 10 numara pozisyonunda görev yapabiliyor.

MOHAMED ALI BEN ROMDHANE KİMDİR?
6 Eylül 1999 Tunus doğumlu… 1.85 boyunda. Esperance U19 takımından 2018 yılında A Takıma geçiş yaptı. 20 Ekim 2019'dan itibaren A Milli Takım kariyeri başladı. 4 maça çıktı.

Galatasaray'da Selçuk İnan formülü

Galatasaray'dan yabancı sınırına çözüm!

Galatasaray'da bomba Diagne gelişmesi!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,46
En Yüksek: 9,63
En Düşük: 8,88
Değişim 5,94 %
FK: 28,29
PD / DD: -5,41
İşlem Hacmi 1.155.619.889
Toplam Adet: 123.331.541
Ağırlıklı Ort.: 9,36
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktay doğaner06 Haziran 2021 11:57

    ne aytaç, ne ömer bayram nede alpaslan avrupa hedefi için yeterli olmayan oyuncular eğer hedef türkiye ligiyse zaten takım 1 golle şampiyonluğu kaçırmış. Önce işi yapıp sonra düşünmekten ne zaman vazgeçersek ciddi bi kurum olmaya başlarız.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU06 Haziran 2021 11:27

    bence fb de emre ve volkan yaptığı yanlışlıkları yapmayan tüm takımlar kazanır.yaşlı koşamayan pas yapamayan pres yapamayan futbolcuları almayan tüm takımlar hem şimdi hemde gelecekte kazanırlar.