E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGalatasaray Icardi'nin maliyetini KAP'a bildirdi---

Galatasaray Icardi'nin maliyetini KAP'a bildirdi

Galatasaray Icardi'nin maliyetini KAP'a bildirdi
30 Temmuz 2023 - 15:06 borsagundem.com

Galatasaray, PSG'den bonservisini aldığı Mauro Icardi'nin bedelini ve sözleşme detaylarını açıkladı. Galatasaray Arjantinli yıldız için PSG’ye 10 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek.

Galatasaray, PSG’den transfer ettiği ve İstanbul’a getirdiği Mauro Icardi’nin maliyetini KAP’a bildirdi. Geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Arjantinli golcü için PSG’ye 10 milyon Euro bonservis ücreti ödenecek. Galatasaray bu bedeli 4 taksit şeklinde ödeyecek.

30 yaşındaki Arjantinli golcü, Galatasaray’a 3 yıllık imza atarken her sezon için 6 milyon Euro ücret alacak.

GALATASARAY’IN KAP’A YAPTIĞI AÇIKLAMA

“Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.”

Icardi geçen sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 26 maçta 23 gol atıp 8 de asist katkısı vermişti.

ICARDI: EN BÜYÜK OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ

Mauro Icardi, İstanbul’a geldiğinde yaptığı açıklamada ilk sözleriyle iddialı mesajlar verdi:

“Geçen sezon çok eğlendiğimiz gibi bu sezon da çok eğleneceğimizi düşünüyorum. Çok güzel bir ülkedeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye’nin en büyük kulübüyle çalışıyorum. En büyük olduğumuzu bu sezon tekrar göstermek istiyoruz. Geçen hafta maçlara başladık. Bundan sonra her maça tek tek bakmamız gerekecek. Geçen sezon yapmıştık ve şampiyon olmuştuk. Şimdi önümüzdeki maçları kazanıp o şekilde ilerleyeceğiz. ‘Aşkın Olayım’ şarkısını bu sezon da sık sık dinletmek istiyorum.”(Sözcü)

Icardi İstanbul'a geldi

 

Galatasaray, Mauro Icardi’yi KAP’a bildirdi

 

Icardi'nin geliş tarihi belli oldu

 

Taraftara müjde: Icardi Galatasaray'da

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,69
En Yüksek: 8,86
En Düşük: 8,57
Değişim 0,81 %
FK: 25,99
PD / DD: -4,97
İşlem Hacmi 419.065.646
Toplam Adet: 48.049.027
Ağırlıklı Ort.: 8,64
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekli31 Temmuz 2023 07:36

    yazık oldu  paralara  değmezdi  son sözleşmesi  yaştan emekli.yeni sezondan geçen sezonun altında perfonmans verecek

  • Yorum30 Temmuz 2023 22:43

    Bu 6 milyon kulübün kasasından çıkan sponsorları ödeyeceği rakamı da açıklarsanız iyi olur ayrıca o sponsorları ödeyeceği rakam da gs nin geliri sponsor geliri olduğu için o paralarda kayidileştirin ayrıca o eksralar nasıl ödeniyor onlarıda açıklayın aslolan ikardi nin cebine giren bu ülkeden alıp gideceği paradır ayrıca bu futbolcuya ödeme yapan ekstradan ödeme yapan şahısları veya şirketleri de açıklayın alanların sistemine geçmek şart kayıp kaçağı önlemek için sistemsizlik sistem olmuş herkes Bi şekilde sistemi nasıl delerimin peşinde sn Mehmet Şimşek tum bunları düzeltir diye umud ediyoruz bu söylediklerim tüm kulüpler için aynı ayrım gayrım yok herkes devletin önünde aynı olsun

  • VT30 Temmuz 2023 18:27

    Spor kulüpleri sık sık devletin kapısına gidip ağlayıp zırlayarak vergi affı,borç yapılandırma taleplerini kabul ettiriyorlar.Sonra bir bakıyorsunuz harcamalarına dolarlar-eurolar havada uçuşuyor. Vatandaşa gelince yağmur gibi zamlar,vergiler.Açlık sınırı altında maaşlar. Bu adaletsizlikleri yapanlar konuşmaya gelince dinden imandan haktan adaletten bahsediyorlar. Bu tek kelimeyle vicdansızlıktır,namussuzluk tur.

  • YUSUF KALEKAPISI30 Temmuz 2023 17:18

    Biz döviz diye koyunu kırkıyoruz bu spor külüplerinin üretimi yok  yatırım yok bir avrupa kupalarında başarıları yok sürekli dövizleri yurtdışına saçıyorlar.