E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, gelecek sezonun ilk transferini yaptı---

Galatasaray, gelecek sezonun ilk transferini yaptı

Galatasaray, gelecek sezonun ilk transferini yaptı
06 Nisan 2021 - 23:49 borsagundem.com

Galatasaray'ın, Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara ile anlaştığı iddia edildi

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın önümüzdeki sezonun ilk transferini yaptığı iddia edildi. İddialara göre Sarı-kırmızılılar Kasımpaşa'da forma giyen Aytaç Kara'yla anlaşma sağladı. Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş maçından sonra kulüp CEO'su Serkan Reçber ile yaşadığı tartışma nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

SEZON SONU İÇİN ANLAŞTI

Aytaç Kara'yı ara transfer döneminde kadrosuna katmak için uğraş veren fakat Kasımpaşa'yla orta yolu bulamayan Galatasaray, 28 yaşındaki orta saha ile sezon sonu için anlaştı.

Galatasaray, Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara ile anlaştı

KADRO DIŞI BIRAKILDI

NTV'de yer alan habere göre; Kasımpaşa'daki sözleşmesi Haziran ayında bitecek Aytaç Kara, yeni sezonda Galatasaray forması giyecek. Kara, bu sezon mavi-beyazlı forma ile 26 maçta 4 gol 2 asistlik performans sergilemişti. 28 yaşındaki futbolcu, son olarak Beşiktaş maçının ardından kulüp CEO'su Serkan Reçber ile yaşadığı tartışma nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

Galatasaray'da Vahdettin Engin'e istifa çağrısı!

 

Galatasaray'da 6 pozitif vaka daha çıktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)