E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kala kadroda büyük sürpriz---

Galatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kala kadroda büyük sürpriz

Galatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kala kadroda büyük sürpriz
28 Eylül 2019 - 13:13 borsagundem.com

Derbiye saatler kala, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel 11'lerinde de sürpriz isimler ile tribüne gönderilecek oyuncular dikkat çekiyor

Süper Lig'de dev randevu! 6. hafta müsabakasında Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi sahasında konuk edecek. Her iki ekip de mutlak galibiyet parolası belirlerken, sarı kırmızılı ekip sahasında geçit vermek istemiyor. Fenerbahçe ise 10 olan puanını 13 yaparak liderlik yarışında iddiasını sürdürmek istiyor. Dev derbi maçına saatler kala, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel 11'lerinde de sürpriz isimler ile tribüne gönderilecek oyuncular dikkat çekiyor.

Falcao ve Vedat Muriç'in ilk kez derbi heyecanı yaşayacağı karşılaşmada, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ise müsabakayı tribünden takip edecek. Her iki ekip de mutlak galibiyet parolası belirlerken, Fenerbahçe deplasmanda puan kaybı yaşamak istemiyor. Derbi maçı öncesi her iki takımdan da son dakika haberleri gelirken muhtemel 11'ler de büyük ölçüde netleşti.

DERBİ MAÇI MUHTEMEL 11'LERDE SÜRPRİZLER!

Cimbom'un muhtemel 11'inde sürpriz bir değişiklik göze çarparken tribüne gönderilecek iki oyuncu oldukça şaşırtıyor. Keza, Fenerbahçe'nin sol kanadında da alışılagelmişin dışında bir isim dikkat çekiyor.

SERI VE DONK TRİBÜNE...

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Babel, Belhanda, Feghouli, Falcao

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ozan Tufan, Zanka, Jailson, Dirar, Emre, Gustavo, Tolga Ciğerci, Deniz Türüç, Max Kruse, Muriç

Bilindiği üzere, 12 yabancı futbolcu maç listesinde olabiliyor. Bu nedenle Seri ve Ryan Donk'un tribünde oturması Lemina'nın ilk 11'de olması bekleniyor. Romanyalı golcü Andone'nin de yedek oturması bekleniyor.

DERBİ SAAT KAÇTA?

Galatasaray Fenerbahçe derbisi, 28 Eylül Cumartesi saat 20.00'de Türk Telekom Stadı'nda oynanacak.

Derbiyi Cüneyt Çakır yönetecek. Derbinin VAR hakemi ise Koray Gençerler olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)