E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray-Fenerbahçe derbisinden gol sesi çıkmadı---

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden gol sesi çıkmadı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden gol sesi çıkmadı
28 Eylül 2019 - 19:15 borsagundem.com

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile Süper Lig'de 6. hafta heyecanı dev derbi ile devam etti. Heyecanla beklenen maçta gol sesi çıkmadı. Puanlar bölüşülürken Fenerbahçe 11, Galatasaray ise 9 puana yükseldi.

Süper Lig'in 6. haftası Kıtalararası Derbi'ye sahne oldu. Galatasaray'la Fenerbahçe, Türk Telekom Stadı'nda bir araya gelirken zorlu karşılaşmada taraflar sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Ev sahibi Galatasaray ve konuk ekip Fenerbahçe, zaman zaman temposu yükselen ve tarafların karşılıklı birkaç pozisyon bulduğu maçta beraberliğe razı oldu.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 11'e, Galatasaray ise puanını 9'a yükseltti.

Galatasaray Fenerbahçe maçında rekor

Maçtan notlar

90' Maç 0-0 eşitlikle sona erdi.

84'Fenerbahçe'de Emre çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Top farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

Sarı Kart 82'Galatasaray'da Mariano sarı kart gördü. Fenerbahçe tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.Sarı Kart - Mariano

79'Fenerbahçe'de Emre serbest vuruşu kullandı. Ön direkte Babel kafayla topu kornere yolladı.

Sarı Kart 78'Galatasaray'da Marcao, Muriqi'ye yaptığı müdahale sonrasında sarı kart gördü.

74' Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu sarı kart gördü.Sarı Kart - Emre Belözoglu

Oyuncu Değişikliği68'Galatasaray'da Feghouli yerini Emre Mor'a bıraktı.Sofiane Feghouli - Emre Mor

66'Fenerbahçe'de Deniz Türüç tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Top barajdan sekti.

62'Fenerbahçe çok kişiyle atak geliştirdi. Deniz Türüç'ün vuruşunda top farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

57'Galatasaray'da Lemina ceza alanı içinde yerde kaldı. Cüneyt Çakır pozisyonun öncesinde elle oynama olduğu gerekçesiyle topu Fenerbahçe'ye verdi.

50'Galatasaray'da Falcao topu ağlarla buluşturdu ancak yan hakemin kalkan bayrağı var. Pozisyon ofsayt.

Maç Başladı46'İkinci yarıya Galatasaray başladı.

Derbide ilk yarı 0-0 sona erdi.

45'Karşılaşmanın ilk yarısına 1 dakika uzatma ilave edildi.

44'Maça maskeli başlayan Younes Belhanda, maskesini çıkardı.

41'Fenerbahçe çok tehlikeli geldi. Muriqi, G.Saray savunmasının arkasında sarktı. Pasında ceza alanı içinde Tolga Ciğerci'yi topla buluşturdu. Tolga Ciğerci ayak içiyle uzak köşeye nefis bir vuruş yaptı. Top direği sıyırarak auta çıktı.

40'Fenerbahçe'de Gustavo sol çizgide topla buluştu. Brezilyalı oyuncunun kale önüne ortasında Muslera dikkatli.

34'Galatasaray yine gole çok yaklaştı! Ceza alanı içindeki karambolde rakiplerinden sıyrılan Nagatomo Altay'la karşı karşıya kaldı. Kalesini boşaltan Altay bir kez daha gol şansı tanımadı.

30'Galatasaray gole yaklaştı! Falcao'nun pasında ceza alanı içinde topla buluşan Lemina ayağının dışıyla sert vurdu. Altay'dan kritik bir kurtarış geldi.

22'Galatasaray tehlikeli geldi. Babel'in pasında topla buluşan Lemina kaleyi karşıdan gören pozisyonda şutunu çekti. Altay köşeye giden topu kornere tokatladı.

18'Fenerbahçe'de Vedat Muriqi ceza alanı dışından kaleyi yokladı. Muslera üzerine gelen topu rahat bir şekilde kontrol etti.

13' Fenerbahçe'de Emre serbest vuruşu kullandı. Ozan arka direkte kafayla topu kale önüne çevirdi. Son anda Muslera topu uzaklaştırdı. Sonrasında Tolga içeri doldurmak istedi bu kez G.Saray savunması araya girdi.

10'Galatasaray, Babel ile etkili geldi. Hollandalı futbolcu hızlı bir şekilde ceza alanı içine sokuldu son anda araya giren Fenerbahçe savunması Babel'e vuruş şansı tanımadı.

9'Fenerbahçe'den bir atak daha. Ozan Tufan'ın pasında Muriqi, G.Saray savunmasının arkasına sarktı. Muriqi yüksek topu kontrol etmekte zorlanınca Muslera çıktı ve topu kaptı.

4'Fenerbahçe tehlikeli geldi. Kruse'nin pasında Tolga sağ çaprazda çerçeveyi gördü. Ayak içiyle vuruşunu yaptı. Muslera üzerine gelen topu kontrol etti.

2'İlk atak girişimi Fenerbahçe'den geldi. Ozan Tufan'ın sağ kanattan ortasında son anda Luyindama ayak koydu ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

Hakemin ilk düdüğüyle derbi başladı.

İlk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Belhanda, Feghouli, Babel, Falcao.

Teknik direktör: Fatih Terim

Fenerbahçe: Altay, Isla, Zanka, Jailson, Dirar, Emre, Ozan Tufan, Kruse, Gustavo, Tolga, Vedat Muriç.

Teknik direktör: Ersun Yanal

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • El classico29 Eylül 2019 13:10

    GS birgün genç coşkulu bir takım kurup tek kale maç oynarsa Falcao her maç iki gol atar ama bu hocasından futbolcusuna yaşlı başlı uyuşuk emekli kadroyla olmaz. Seneye hepsi çöp olacak yeniden transfer üstüne transfer bedelli üstüne bedelli ve batış. Futbolcusu hocası menejeri para güzel gerisi masal.

  • Emrah29 Eylül 2019 18:13

    Hep para diyorsunuz futbolda.arkadaşım futbol takım sporlarında en sert ve ağır sakatlanma riski olan kendine iyi bakmazsan sakatlanma spor hayatın hemen biter sizler para kazanmayı çok kolay zannediyorsunuz sahaya çık bir 50 metrelik topsuz depar at göreyim seni ondan sonra para dersin zorla yazdırıyorsunuz.baldırına bir tekme ye acısını yaşa bakalım ondan sonra para dersin.

  • Emrah29 Eylül 2019 10:48

    Aynen son yıllarda oynanan en kötü derbi oldu zaten A milli takımda futbolcuların büyük çoğunluğu avrupa kulüplerinde oynuyorlar bide almanya kökenli futbolcuların oluşturduğu A milli takım kadrosu ben çok umutluyum A milli takımdan bu takım gider fransayı fransada yener yenilse bile güzel futbolunu oynayacak dünya futboluna güzel futbolunu izletecektir.

  • Urla29 Eylül 2019 07:48

    Milli takıma bu derbiden futbolcu çıkmaz

  • Sinyor28 Eylül 2019 23:10

    Şunlara trilyonlar vererek futbolcu diye önümüze koymuşunuz. Memlekette futboldan anlayan 1 kişi bile yok...ben hariç...

  • Kantona28 Eylül 2019 22:55

    GS transfer komitesi, GS ye süper sonik kontratlarla emekli futbolcu kakalayan menejerler, bunların transferlerine onay veren yönetim, gelişimini ve enerjisini tüketmiş teknik kadro en az yüz yıl kulüpten ve tesislerden uzaklaştırılmalı, ülkenin milyonlarca dövizini çarçur ettiler. GS, FB ve BJK ye transfer şampiyonluğu adına döviz saçma furyasına yasak yada sınır getirilmeli. Bu kadar paranın karşılığı bu futbol sryirciye hakarettir.

  • Emekliler yurdu28 Eylül 2019 22:43

    Süper emekli Falcao atmadığı muhteşem gollerle yıllık 5 milyon + 35 bin maç başı + 14 maç oynarsa artı bir milyon Eurosunu sonuna kadar hak etti. Diğer normal emeklliler ve süper seyirci jimmiler selçuklar falan da cabası.

  • selamı 28 Eylül 2019 22:30

    sevgılı yayıncı kurulus macın ılk dakıkalarında fenerbahcenın yaptıgı atakta ceza sahası ıcındekı pozısyonu nıcın tekrar gostermıyorsun 

  • Ahmet28 Eylül 2019 21:58

    Hayatımda izşediğim en kötü gs fb derbisiydi

  • yerli mal28 Eylül 2019 21:31

    galatasarayda 1 tane bile türk futbolcu yok. fenerbahçede ise 4 türk futbolcu var. yerli ve milli saman üretemediğimiz gibi futbolcu da üretemiyoruz. anca yerli milli sığır var

  • Yerli öküz28 Eylül 2019 22:30

    Evet haklısın o kadar öküz üretiyoruz ki gezi parkında taşar olmuş

  • Dd28 Eylül 2019 22:09

    Samandan sonra şimdide.  Sarmısak başımıza bela oldu. 

  • Emrah28 Eylül 2019 20:23

     Fenerbahçenin bayramı başladı galatasaray kaderini yaşamaya devam edecek çok güzel  :) bayramlığımı (formamı) giydim bekliyorum  :)