E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray Falcao'yu gönderip yerine Mandzukic'i almak istiyor---

Galatasaray Falcao'yu gönderip yerine Mandzukic'i almak istiyor

Galatasaray Falcao'yu gönderip yerine Mandzukic'i almak istiyor
02 Aralık 2020 - 10:55 borsagundem.com

Galatasaray devre arasında Falcao'yu ABD kulübü Inter Miami'ye yollamak için görüşmelerini sürdürüyor. Yıllık maliyeti 7 milyon Euro'yu bulan Kolombiyalı golcünün yerine, onun yarı fiyatına şu an boşta olan Mandzukic'in transfer edilmesi gündemde

Cim Bom devre arasında önemli bir transfer operasyonuna daha hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, golcü takviyesi konusunda kritik bir yol ayrımında. Bir süredir bonservisi elinde olan Mario Mandzukic ile görüşen Galatasaray Yönetimi, aynı zamanda Radamel Falcao'yu da elden çıkarmak için temaslarda bulunuyor. David Beckham'ın yönettiği ABD kulübü Inter Miami'nin Falcao'ya olan ilgisi sürüyor. Kulübe yakın kaynaklar, bu transferin Ocak ayında gerçekleşmesinin yüksek ihtimal olduğunu belirtiyor. Galatasaray'a yıllık maliyeti 7 milyon Euro'yu bulan Kolombiyalı yıldızın yerine, onun yarı fiyatına Mario Mandzukic'le sözleşme imzalanabileceği öğrenildi. İki futbolcunun yaşı da 34... Ancak operasyon sona erdiğinde, Galatasaray hem herhangi bir bonservis bedeli ödemeden yıldız bir golcüyü daha renklerine bağlamış olacak hem de ciddi ölçüde bir tasarruf sağlayacak.

Tedavisi devam ediyor
Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre Sarı-Kırmızılı kulübe imza attığı günden bu yana 29 maçta forma giyip, 27 maçı takımdan ayrı geçiren Radamel Falcao'nun sakatlık sonrası tedavisi hâlâ devam ediyor. Tecrübeli futbolcunun Hatayspor karşılaşmasına doğru antrenmanlara katılma ihtimali bulunuyor. Ancak teknik patron Fatih Terim, bu dönemde de Falcao'yu riske etmeyip, Galatasaray'ın BAY geçeceği haftayı bekleyecek. Falcao böylece kendini daha iyi toparlama şansı bularak, en azından devre arası gelene kadar takımına katkı verebilecek.

Fenerbahçe yeniden karıştı!

Cimbom o oyuncunun sözleşmesini feshediyor

Beşiktaş iki ismin peşine düştü

Mert Hakan'a 4 teklif

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,59
En Yüksek: 6,62
En Düşük: 6,57
Değişim 0,30 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,35
İşlem Hacmi 31.427.000
Toplam Adet: 4.766.849
Ağırlıklı Ort.: 6,69
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ02 Aralık 2020 12:29

    acaba bana da GS da 1 000 000 Euro maaş verirlermi başvuruda bulunsam olurmu ne dersiniz.ben bunlardan daha cok gol atar, asis yapar ve at gibi koşarım.