E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, evinde Malatyaspor ile berabere kaldı---

Galatasaray, evinde Malatyaspor ile berabere kaldı

Galatasaray, evinde Malatyaspor ile berabere kaldı
02 Nisan 2019 - 23:15 borsagundem.com

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray, Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Sarı-Kırmızılılar, 10 kişi kaldığı maçta eşitliği bozamadı ve karşılaşma 0-0 sonuçlandı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray'ın konuğu Evkur Yeni Malatyaspor'du. Sarı-Kırmızılılar, 70. dakikada Luyindama'nın atılmasıyla 10 kişi devam ettiği maçta rakibiyle golsüz berabere kaldı. Mücadelenin rövanşı 25 Nisan'da Malatya'da oynanacak.

İLK YARI KISIR GEÇTİ

Mücadelenin ilk yarısı pozisyon açısından kısır geçti. Konuk ekip savunmada kalıp kontrataklarla etkili olmaya çalışırken Aslan istediği baskıyı bir türl kuramadı. 10. dakikada Emre Taşdemir'in pasıyla sol çaprazda topla buluşan ve şık bir şekilde iki oyuncudan sıyrılarak ceza sahasına sokulan Ndiaye'nin yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Farnolle'da kaldı. 24. dakikada ceza sahasında sırtı dönük bir şekilde topla buluşan Diagne, pasını Emre Taşdemir'e çıkardı. Bu oyuncunun ceza yayı üzerinden bekletmeden şutunda top üstten auta çıktı. İlk yarı 0-0 sonuçlandı.

KAMARA İNANILMAZI KAÇIRDI

Mücadelenin ikinci yarısı da ilkine benzer şekilde başladı. 59. dakikada karşılaşmanın o ana kadar ki en tehlikeli pozisyonu yaşandı. Konuk ekipten Kamara, kendi yarı alanından aldığı topla iki Galatasaraylı oyuncudan sıyrılıp hızla rakip kaleye yöneldi. Kaleciyle karşı karşıya durumda zayıf bir vuruş yapan Kamara, Muslera'yı aşamadı.

LUYİNDAMA ATILDI, ASLAN 10 KİŞİ KALDI

70. dakikada Galatasaray 10 kişi kaldı. Aslan'ın stoperi Luyindama, rakibine yaptığı sert müdahale sonrası hakem Halil Umut Meler tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. 74. dakikada Diagne, solda rakiplerinden sıyrılıp sert vurdu. Kaleci Farnolle iki hamlede topa hakim oldu. 90+4'te Bifouma net fırsatta Galatasaray savunmasını aşamadı ve mücadele 0-0 sonuçlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)