E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, Caner Erkin'i gözüne kestirdi---

Galatasaray, Caner Erkin'i gözüne kestirdi

Galatasaray, Caner Erkin'i gözüne kestirdi
09 Mayıs 2020 - 22:45 borsagundem.com

Galatasaray, Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki Caner Erkin ile dirsek temasına başladı

Bir yandan bu sezon için hazırlıklarını sürdüren bir yandan da gelecek sezonun planlarını yapan Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz'in tedavi sürecinde Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay tüm sorumluluğu alarak direksiyonun başına geçti.

Öncelikli olarak futbolculardan bu sezon için maaş indirimi yapmalarını bekleyen sarı-kırmızılı yönetim, diğer yandan da şimdiden gelecek sezonun transfer hamlelerini yaptı.

Şu ana kadar DG Sivasspor'dan Hakan Mert Yandaş ve Emre Kılınç ile anlaşmaya varan Galatasaray Yönetimi, sürpriz bir isim ile de dirsek teması kurdu.

O sürpriz isim Caner Erkin. Martin Linnes ve Yuto Nagatomo ile yollarını kesin olarak ayıracak olan ve Emre Taşdemir'i de gelecek sezon yine kiralık olarak gönderecek Galatasaray, üç sol bekini gönderdiği bir dönemde Sarrachi'ye alternatif olarak Caner Erkin'i gündemine aldı.

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki Caner Erkin ile dirsek temasında olan ve bu konuda video konferans görüşmesi yapan Galatasaray, bu sezonun akibetinin belli olmasının ardından tecrübeli futbolcu ile masaya oturacak.

Beşiktaş'ın ekonomik daralmaya gidecek olması sebebiyle 1.7 milyon euro olan maaşında %50 oranında indirime gitmesi beklenen Caner, bu teklifi kabul etmemiş ve görüşmelerin sezon sonunda devam edeceğini ifade etmişti.

Fatih Terim'in de takımda olmasından dolayı kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediği ifade edilen Caner Erkin hakkında açıklamalarda bulunan menajer Batur Altıparmak da, "Şu anda Beşiktaş ile bir sözleşmemiz var ve bu sözleşme sezon sonunda bitiyor. Her opsiyonu değerlendireceğiz" ifadelerini kullanarak transfer sürecine açık kapı bıraktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • JBT 10 Mayıs 2020 14:10

    Caner Fenerli..Galatasaray almamalı.nokta.

  • Biri10 Mayıs 2020 13:55

    Ne futbolu kardeşim bunca sıkıntı içinde

  • GS10 Mayıs 2020 12:52

    Ne işiniz var galatasarayda oynamayan fenere gidince fenerliyim diye at gibi oynayan beşiktaşta oynamayan oyuncuyla ne işiniz var problem adamlardan uzak olun alsın fener orda oynasın yuvası fener olan adamın bizde ne işi var

  • Fatih10 Mayıs 2020 11:23

    Durun yahu ne bu şiddet bu Celal bekleyin spor haberlerin yüzde 90’ı yalan haberlerdir geçen sene İbrahimoviç haberlerin yüzde 99 u İbrahimoviç ile geçirmişlerdi zamanın geldi ne dediler bizim İbrahimoviç ile bir alakamız yoktur diye millette İbrahimoviçi bekliyordı 😅 sakin heyecan yapmayı 🤪

  • TARKUT TARKAN09 Mayıs 2020 23:34

    Fatih Terim nasıl böyle bir hata yapar anlamak mümkün değil geçmişten hiç ders almamış galiba.madem iyiler idi bunlar daha önce sende idi neden sattın madem kötüler idin neden aldın.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU09 Mayıs 2020 22:48

    caner, gökhan.serdar.h.ali kaldırım vs.vs.bunlar nasıl alırsınız.futbolları ortada sonra yaşlanmışlar.aynı kafa aynı tas aynı hamam.gs bir şey olmaz.o kadar iyi olsalar bjk elinden kaçırırmı.hayret bir şey.

  • Koala10 Mayıs 2020 04:07

    Türkçe bilmeyen tek yorumcu sensin borsagundemde.ilkokul terk misin