E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray bombayı patlattı---

Galatasaray bombayı patlattı

Galatasaray bombayı patlattı
21 Ağustos 2013 - 11:59 borsagundem.com

Galatasaray uzun süredir peşinde olduğu oyuncuda mutlu sona ulaştı...

Sorun yaşadığı Sporting'deki geleceği 27 Ağustos netleşecek Portekizli'nin çok sayıda talibi olması nedeniyle hızlı hareket eden Aslan, ön protokol imzalattı
Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Bruma (Armindo Tue Na Bangna) konusunda mutlu sona ulaştı... Teknik direktör Fatih Terim'in en çok istediği futbolcu olan 19 yaşındaki Bruma ile 5 yıllık anlaşmaya varıldığı dile getirildi.
Bu sezon uygulanmaya başlanan yabancı kontenjanı nedeniyle eli kolu bağlanan Cimbom, Elmander'in Norwich ile anlaşması üzerine oluşan boşluğu genç kanat oyuncusu ile doldurdu. Sarı-kırmızılıların, kulübü ile sorun yaşayan Bruma ile ön protokol imzaladığı ileri sürüldü.
8.5 milyon Euro isteniyordu
Sporting ile 16 yaşında yaptığı sözleşmenin geçerli olmadığı iddiası ile yaptığı ilk başvuruya olumlu yanıt alamayınca konuyu Tahkim'e taşıyan yıldız futbolcunun nihai durumu 27 Ağustos'ta netlik kazanacak. Ancak Napoli, Chelsea ve PSV gibi önemli kulüplerin Bruma'nın peşinde olması nedeniyle Aslan elini çabuk tuttu ve kulübü ile anlaştı.
Oyuncusunu bedelsiz elden kaçırmaktan çekinen Sporting, 8.5 milyon euro istediği Bruma için 4 milyon euro'ya ikna oldu. Sarı-kırmızılıların, genç yıldıza da yılda 1.6 milyon euro ödeyeceği dile getirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)