E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray bombayı patlatıyor!---

Galatasaray bombayı patlatıyor!

Galatasaray bombayı patlatıyor!
05 Temmuz 2013 - 15:57 borsagundem.com

Galatasaray’ın kadrosunda katmak istediği isimlerin biri olan Portekizli genç yıldız Bruma için menajeri Bebiano Gomes’ten flaş bir açıklama geldi

Portekizli 20 Yaş altı takımıyla birlikte Türkiye'de de izlediğimiz Bruma'nın transfer için Galatasaray ve Mourinho'nun teknik direktörlüğe getirildiği Chelsea yarışıyor.
Oyuncunun menajeri Bebaino Gomes Portekiz basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaray Bruma için 7 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Bu şu ana kadar aldığımız en yüksek teklif. Chelsea de FIFA menjaeri Pini Zahavi aracılığıyla 4 milyon euroluk bir teklifte bulunmuştu" ifadelerini kullandı.
Bruma'nın ne istediğinin önemli olduğunu belirten Gomes, "Bugün Sporting yetkilileriyle bir araya geleceğim ve oyuncumun geleceği hakkında görüş alışverişinde bulunacağız. Kulüp onun kontratını 2018 yılına kadar uzatmak istiyor. Şimdilik öncelik Sporting'de. Fakat gelen transfer tekliflerini de göz ardı edemeyiz. Ben oyuncumun geleceği için çalışmalarımı sürdüreceğim" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)