E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da sevindirici haber---

Galatasaray'da sevindirici haber

Galatasaray'da sevindirici haber
03 Haziran 2020 - 17:05 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, mide ameliyatı sonrası yattığı hastaneden taburcu edildi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bir süre önce geçirdiği mide ameliyatı nedeniyle yattığı hastaneden taburcu oldu.

Beyin ameliyatı sonrası planlanan şekilde bir mide ameliyatı geçiren başkanın, şu anda sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

Mustafa Cengiz, taburcu olduktan sonra ''İyiyim. Sadece sesim iyi değil. O da 3-4 gün sonra düzelir. Gördüğünüz gibi iyiyim. Sabahtan yatsı namazına kadar dualarla bana destek olan taraftarımıza ve Türk halkına teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Mücadele bir varlıktır. Mücadeleye devam edeceğiz.'' sözlerini kullandı.

''GALATASARAY'IN BAŞINA DAHA İYİ BİR ŞEKİLDE GEÇECEKTİR''

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in doktoru Dursun Buğra ise ''Mustafa Cengiz zorlu bir süreçten geçti. Art arda iki müdahale yapıldı. Bugün sağlıklı şekilde evine uğurladık. Bizim için de, camia için de, kendisi için de mutluluk. Hastanede yattığı sürece görevini bırakmadığına şahit olduk. Bundan sonra da Galatasaray'ın başına daha iyi bir şekilde geçecektir. Tıbbi olarak daha fazla bir şey söyleme şansına sahip değiliz. Kendisine sağlık diliyoruz.'' şeklinde konuştu.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ozan 03 Haziran 2020 14:21

    Altın ve dovizde satıl vergileri kaldırılırsa isnsanlatım altın doviz bozdurarak konut emlak alımı, araba alımı, diper bazı emtia alımlatının veya hisse alımının önü açılmış olur! Doviz altın satımına konan büyük oranda vergi, pdikolojik blokaj oluşturmuş durumda. Hem alım hem satım toplam %2 büyük miktar. Alımda %1 vergi uygulanabilir ama satım da ise uygulanmamalı.

  • Türkoğlutürk 03 Haziran 2020 19:21

    Dolar kimde

  • Ozan 03 Haziran 2020 17:09

    Mehmet, Bütün haberlerde “doviz ile altın” ‘alış ve satışlarda’ %1 vergi uygulanacak denmiş”. Bu da bir vatandaş hem doviz alışta %1 ve hem bozdurup liraya cevirirken ayrıca%1 oranda vergi vereceği anlaşılır. Dediğin gibi vergi sadece alım için gecerli ise konuda bilgilendirmenin daha doğru yapılmadı gerekir ozaman.

  • Mehmet03 Haziran 2020 15:04

    Satimda yok zaten. Dolar alıp satmak için zemin arama kendine

  • Economist03 Haziran 2020 14:17

    Doviz ve altında “alımında” %1 vergi uygulaması ablalılabilinir. Ama doviz altın satılında vetgi kaldırılmalı, veya eskisi gibi %0.2 oran uyhukanmalı. Beklenen finasal sonuçların ulaşmak için son zananlarda uygulanmaya başlanılan altın ve doviz “satışlarında” vergi kaldırılmalı.