E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMustafa Cengiz'den Ali Koç'a: Yok öyle limitless---

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a: Yok öyle limitless

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a: Yok öyle limitless
11 Ağustos 2020 - 14:22 borsagundem.com

Sarı Kırmızılı kulübün Başkanı Mustafa Cengiz, TFF'nin belirlediği Harcama Limitleri üzerinden Fenerbahçe'ye göndermede bulundu

Galatasaray Kulübü, SIXT rent a car ile göğüs sponsorluğu konusunda anlaşma sağladı. İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarı Kırmızılı kulübün Başkanı Mustafa Cengiz, TFF'nin belirlediği Harcama Limitleri üzerinden Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Cengiz, "Başkalarının anlaştığı genç çocukları, 2-3 kat daha fazla para verip, transfer edip, sonra da 'limitless' yazamazsın!" ifadelerini kullandı.

İŞTE MUSTAFA CENGİZ'İN AÇIKLAMALARI:

"Her şeyi sorabilirsiniz. Ben o konuda hiçbir limit tanımam. Başkaları gibi limitli sormam. Soruda 'limitless' olurum."

Transfer açıklaması

"Transfer bitmez. Ne zaman başladı? 4 Ağustos. Ne zaman bitiyor? 4 Ekim. Çok bakamıyorum ama taraftarımız, 'Vay açıklayın vay' Zannedersiniz son vagon kalkıyor. Daha 2 ay var. Dinamik bir süreç, bitmez"

'Ahlaki boyutlara da bakıyoruz'

"Biz limitler içinde kurallara, yasalara uygun olarak Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda her türlü alış ve satışı yaparız. Hem sportif, hem mali kıstaslar bizim için çok önemli. Ahlaki boyutlara da bakıyoruz."

"Gelecek yıl da siz bu duruma düşersiniz diyorlar. Evet, düşebiliriz ama biz şunu yaparız; cezamızı çekeriz. Cezaya katlanmak da gerektiğinde bir asalettir. Bizim spor kulüpleri olarak çok dikkatli olmamız gerekir. Açık konuşuyorum, Fenerbahçe'yle olan yarış daha çok gelir getirirdi. Ben bundan keyif alırım. Hiçbiri bizim düşmanımız değil, bunu anlamaları gerekir."

'Kuralları çiğnemişsem ceza verin'

"Ben kuralları çiğnemişsem bana ceza verin, şike yapmışsam ceza verin. 2 yıldır faaliyet raporlarını veriyoruz, ne çıkacağını biliyoruz. Tüm kulüpler ne çıkacağını biliyor. Eğer bilmiyorsam kulübümün beni eleştirmesi gerekir."

Fenerbahçe'ye gönderme

"Başkalarının anlaştığı genç çocukları, 2-3 kat daha fazla para verip, transfer edip, sonra da 'limitless' yazamazsın!"

"Ben bir sürü ceza yedim. Aziz Bey'den sonra rekor bende. Ödedim parayı, gıkım çıkmadı. Neden, ceza alacağımı biliyordum. Cezaya katlanmak da bir asalettir. Nasıl sen başkan yöneticisin, haberin yok ne limit çıkacağından. Ondan sonra yazacağım oraya sınır tanımayacağım, sen sınır tanımayan doktor musun?"

"Varsa Kasımpaşa'nın maddi hatası olur, onu düzeltin dedik. Fenerbahçe'nin taleplerini göz önüne alalım ve gelecek için düzenleyelim dedik. Ama şu an transfer dönemi açılmış. Oyun oynanırken bunu değiştirirseniz ne TFF'nin, ne konulan kuralların kıymeti kalmaz."

Arda Turan açıklaması

"Futbolcular önce Galatasaray'a gelir, bizimle anlaşamazsa 2-3 kat fiyata başka yere gider. Galatasaray, Türkiye'de futbolun kıblesidir. Önce Galatasaray'a gelirler. Sevgili Fatih Hocamız resmi olarak Arda'yı bizden istedi. Biz de görüştük ve Arda sağolsun, 'boş mukaveleye imza atarım' dedi. Biz de fırsatı değerlendirdik. Arda müthiş hizmetler verecektir. Ona çok inanıyor, güveniyorum."

'Falcao indirim yaptı'

"Biz teknik ekibe bakarız. Lemina bildiğim kadarıyla planlarında yok. Seri'yi düşünüyoruz. Radamel Falcao da ücretinde indirim yaptı."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,44
En Yüksek: 9,63
En Düşük: 8,88
Değişim 5,71 %
FK: 28,23
PD / DD: -5,40
İşlem Hacmi 1.283.160.188
Toplam Adet: 136.908.174
Ağırlıklı Ort.: 9,37
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gs hissedar11 Ağustos 2020 16:01

    Helal olsun başkan arkandayız. Şu hisseye de bi el at 300bin adet alımla bekliyoruz. hayırlı haberlerini.  ;)