E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, Antalyaspor'u 5-0 mağlup etti---

Galatasaray, Antalyaspor'u 5-0 mağlup etti

Galatasaray, Antalyaspor'u 5-0 mağlup etti
28 Aralık 2019 - 21:56 borsagundem.com

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 5-0 mağlup etti ve üç hafta sonra galibiyete uzandı

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray kendi evinde Antalyaspor'u ağırladı. Kötü gidişata dur demek isteyen Aslan, Antalyaspor'a patladı. Sarı-kırmızılı ekip sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Falcao ile Taylan attığı 2 golle yıldızlaştı.

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray kendi evinde Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Antalyaspor karşısında etkili bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı

Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'ın gollerini 9. dakikada (Pen) ve 28. dakikalarda Falcao, 37. dakika ile 89. dakikalarda Taylan Antalyalı ve 82. dakikada Babel attı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 27'ye yükseltti ve maç fazlasıyla 5. sırada yer aldı. Antalyaspor ise 14 puanla 16. sırada kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

Süper Lig'de ilk yarının son maçında Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, 16. haftada oynanan Göztepe müsabakasının ilk 11'ine göre 3 değişikliğe gitti. 

Türk Telekom Stadı'nda oynanan maça sarı-kırmızılı takım, Fernando Muslera, Mariano Filho, Ryan Donk, Marcao, Yuto Nagatomo, Jean Michael Seri, Mario Lemina, Taylan Antalyalı, Sofiane Feghouli, Ömer Bayram, Radamel Falcao ilk 11'i ile çıktı.

 Fatih Terim, ligde bir önceki hafta 2-1 yenildikleri Göztepe mücadelesinde ilk 11'de görevlendirdiği Selçuk İnan, Younes Belhanda ve Ryan Babel'i yedeğe çekti. Tecrübeli teknik adam, bu futbolcuların yerine Seri, Lemina ve Taylan Antalyalı'ya ilk 11'de görev verdi. 

Galatasaray'ın yedek kulübesinde Selçuk İnan, Belhanda ve Babel'in yanı sıra Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Ahmet Çalık, Adem Büyük, Emin Bayram ve Emre Mor yer aldı.

Antalyaspor'da 5 değişiklik Antalyaspor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, son oynadıkları MKE Ankaragücü maçının ilk 11'ine göre 5 değişiklik yaptı. 

Kırmızı-beyazlı takım, Galatasaray karşısına Ruud Boffin, Salih Dursun, Doğukan Sinik, Gustavo Leschuk, Tarık Çamdal, Ufuk Akyol, Chico, Amilton Da Silva, Ondrej Celustka, Nazım Sangare ve Hakan Özmert ilk 11'i ile çıktı. 

Geçen haftaki MKE Ankaragücü maçının başlangıç kadrosunda yer alan Ferhat Kaplan, Diego Angelo, Aatıf Chahechouhe, Serdar Özkan ve Eren Albayrak, Galatasaray maçında ilk 11'e giremedi. 

Bu futbolcuların yerine Boffin, Salih Dursun, Doğukan Sinik, Tarık Çamdal ve Ufuk Akyol forma giydi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,30
En Yüksek: 10,88
En Düşük: 9,21
Değişim -8,19 %
FK: 27,81
PD / DD: -5,32
İşlem Hacmi 1.144.572.990
Toplam Adet: 117.602.869
Ağırlıklı Ort.: 9,76
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sinyor29 Aralık 2019 22:58

    Şampiyonlar liginde 6 macta 1 gol atabilmisler... annemizin liginde eglenmeye devam...

  • Selahattin Ölmez28 Aralık 2019 22:46

    gariban bir takımı yendiler ya artık horuzlanır dururlar.ulan bunlar zaten bitmişler büyük ihtimallede küme düşecekler.bir tane bile avrupada bir takımı yenmeyi bırakın bir düzüne gol yediniz.utanın utanın utanın .hepinizde bir birinizden berbatsınız.