E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGalatasaray 2 transferi KAP'a bildirdi---

Galatasaray 2 transferi KAP'a bildirdi

Galatasaray 2 transferi KAP'a bildirdi
22 Ağustos 2019 - 07:39 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı kulüp, Yunan golcüsü Mitroglou'nun PSV'ye kiralandığını, Nijeryalı Ozornwafor'un da kiralanması konusunda görüşmelerin başladığını bildirdi

Galatasaray Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimde, Yunan golcüsü Kostas Mitroglou'nun Hollanda takımı PSV Eindhoven'a kiralandığını açıkladı. Yeni transferlerden Nijeryalı Valentine James Ozornwafor'un da Almeria'ya kiralanması konusunda görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Sarı-kırmızılı kulüp, Mitroglou'nun kiralanması nedeniyle PSV'nin 1 milyon 250 bin Euro ödeyeceğini açıkladı. Oyuncunun ise Galatasaray'dan 1 milyon 950 bin Euro alacağını açıklandı.

OZORNWAFOR DA KİRALANIYOR

Galatasaray'da yeni transferlerden Nijeryalı genç savunma oyuncusu Valentine James Ozornwafor'un İspanyol ekibi Almeria'ya kiralanması konusunda da görüşmeler başladı.

Galatasaray Sportif AŞ'den Borsa İstanbula gönderilen ve KAP'ta yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Valentine James Ozornwafor'un 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar Union Deportiva Almeria Kulübüne geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTİN CAMGÖZ22 Ağustos 2019 11:49

    transfer yapa yapa doymadılar.gecen sene bu sene hep yanlış transferler şirketi büyük zarara uğratmıştır.fatih terim çok gözümüzde büyütüyoruz.öyle imparator falan değil bence.bu imkanlarda kim olsan bunda büyük başarılar sağlar idi.