E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray transfer arayışını sürdürüyor---

Galatasaray transfer arayışını sürdürüyor

Galatasaray transfer arayışını sürdürüyor
10 Ağustos 2016 - 10:09 borsagundem.com

Transfer döneminde kadrosunu Serdar Aziz, Emran Başsan, Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci ve Luis Cavanda ile güçlendiren Galatasaray, ön libero için arayışlarını sürdürüyor

Uzun süredir peşinde koştuğu Liverpool'un Brezilyalı yıldızı Lucas Leiva'dan olumsuz yanıt alan sarı kırmızılılar, rotayı üç isme çevirdi.

Ancak Galatasaray'ın gündemine gelen üç oyuncudan biri dünyaları istedi, diğer ikisi ise veto yedi. Temasa geçilen ilk isim Lassana Diarra oldu. Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in de çok istediği Marsilya’da forma giyen Fransız ön libero, Galatasaray’dan yıllık 5 milyon Euro garanti ücret ve 3 yıllık kontrat istedi.

Zenit’ten Marsilya’ya giderken usulsüz transfer nedeniyle UEFA’dan 10 milyon Euro ceza yiyen Diarra, Galatasaray yönetiminden bu cezayı da ödemelerini talep edince transferden vazgeçildi.

Kulüp arayan ve menajerlerin önerdiği Manchester United'dan Bastian Schweinsteiger ve Leicester City'den Gökhan İnler de Florya’da masaya yatırıldı. Ancak, takımlarında kadro dışı kalan iki futbolcu da veto edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)