E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemG7 zirvesinin gündemi Kovid-19 aşısı üretimi ve dağıtımı---

G7 zirvesinin gündemi Kovid-19 aşısı üretimi ve dağıtımı

G7 zirvesinin gündemi Kovid-19 aşısı üretimi ve dağıtımı
15 Şubat 2021 - 08:07 borsagundem.com

Cuma günü İngiltere Başbakanı Johnson'ın ev sahipliğinde yapılacak zirvede aşı ve pandemiye karşı alınacak diğer önlemler görüşülecek

G7 liderlerinin İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın ev sahipliğinde Cuma günü yapacakları sanal toplantının gündemi KOVID-19'a karşı aşı üretimi ve bu aşıların global dağıtımının sağlanması, gelecekteki pandemilerin önlenmesi için alınacak tedbirler olacak.

Johnson'ın ofisinden yapılan açıklamada, "KOVID-19'a karşı aşıyı her ülkenin alabilmesinin sağlanması, salgının ekonomik sistemimize verdiği hasarın tersine döndürülmesi ile mücadele ve
koronavirüs salgınından sürdürülebilir bir toparlanma gibi yüz yüze olduğumuz zorluklara çözümler bulunmasını dostlarımız ve ortaklarımız ile müzakere edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Başbakan Johnson, G7'ye pandemilere karşı global bir yaklaşım üzerinde çalışılması, bir erken uyarı sistemi dizayn edilmesi çağrısında da bulunacak.

Biden sanal G7 liderler zirvesine katılacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)