E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemG7 protestosuna katılım beklenenden az oldu---

G7 protestosuna katılım beklenenden az oldu

G7 protestosuna katılım beklenenden az oldu
26 Haziran 2022 - 16:17 borsagundem.com

Her G7 zirvesinde alışık görüntüler olan protesto gösterileri Almanya'da da vardı. Ancak bu kez gösterilere katılanların az oluşu dikkat çekti.

G7 Liderler Zirvesi, Almanya'nın ev sahipliğinde Bavyera eyaletindeki Elmau Sarayı'nda yapılırken globalizm ve kapitalizm karşıtlarının G7 liderlerini protesto amacıyla Cumartesi günü Münih’te düzenledikleri gösteriye beklenenden çok daha az kişi katıldı. G7 ülkelerinin yoksulluk, gıda krizi, açlıkla mücadele ve fosil yakıtlara bağımlılığı azaltma gibi konularda yeterli derecede angaje olmadıklarını öne süren protestocular, 20 bin kişinin eyleme katılacağını bildirmişti, sadece 4 bn kişi katıldı. Alman güvenlik birimleri zirvenin düzenlendiği bölgede muhtemel olaylara karşı 4 kilometrelik alanı abluka altına alırken, güvenlik için 20 binden fazla polis ve askerin görev yapacağı açıklandı. Almanya G7‘den dolayı komşu ülkelerle serbest dolaşımı öngören Schengen uygulamasını da geçici olarak askıya aldı. (Amerikanın Sesi)

G7 Zirvesi savaş ve ekonomik risklerin gölgesinde başladı

 

G7 Zirvesi'nin gündemi yeni yaptırımlar

 

G7'nin ana gündemi: Rus petrolüne fiyat sınırlaması

 

G7 zirvesi başlıyor

 

G7 ülkeleri Almanya'da buluşuyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)