E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFutbolun yeni gündemi: FETÖ---

Futbolun yeni gündemi: FETÖ

Futbolun yeni gündemi: FETÖ
27 Mart 2021 - 12:44 borsagundem.com

Teknik direktör Ümit Özat, 20 yıldır FETÖ'nün Türkiye için tehlikeli olduğunu söylediklerini belirtti. Özat, "FETÖ'den şikayet eden tüm kulüplerin içinde bir FETÖ'cü var" ifadesini kullandı

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat, futbolda FETÖ yapılanmasına ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Futbol Arena'ya konuşan Özat, "FETÖ'nün bu ülke için tehlikeli olduğunu sizler yeni söylüyorsunuz. Biz 20 yıldır söylüyoruz. Antrenörlerde FETÖ'cü var, başkanlarda FETÖ'cü var hâlâ, yöneticilerde FETÖ'cü var. Bütün spor camiasında FETÖ'cü var. Kim diyorsa ki FETÖ temizliği var alnını karışlarım. Bir tane yetkili makam çağırsın tek tek, isim isim açıklayayım" dedi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'nin açıklamalarına da değinen Özat, "Kendi kapının önüne bak FETÖ'nün nerede olduğunu görürsün. Bunu herkes biliyor. Üç maymunu oynamanın bir anlamı var mı? Çoğu insan bu sümüklüye muhterem derken biz F tipi diyorduk" diye konuştu.

'Otobüste hangi futbolcuyu tokatladığımı bana sorsunlar'
FETÖ yapılanmasıyla karşılaşmasının 2000 yılında başladığını belirten Özat, "Benim neler çektiğimi bana sorsunlar onları bu kulübe sokmamak için. Otobüste hangi futbolcuyu tokatladığımı bana sorsunlar, ilahilerle maça gitmek, futbol takımında böyle şeyler olmaz" ifadesini kullandı.

Özat, ayrıca "FETÖ'den şikayet eden tüm kulüplerin içinde bir FETÖ'cü var, hocasında, yöneticinde, sportif direktöründe..." ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'ye UEFA şoku

TFF'de aranan terazi Terim'de çıktı

Norveç maçı öncesi şok! 3 isim idmanda yer almadı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sercan Sanal29 Mart 2021 00:55

    çooooook haklııııııı

  • Selim28 Mart 2021 20:56

    Emre Fenerbahçe ye hiç uğurlu gelmedi oldum olası sevmedim. Ümit Kaptan kaba saba konuşsa da doğru söylüyor. Kimin ne olduğunu herkes biliyor. Ümit Kaptan haklı.

  • Ali28 Mart 2021 20:54

    Ümit Kaptan doğru söylüyor..

  • Abbas28 Mart 2021 19:38

    Zerre delikanlı olsaydın, ülkeyi fetö zaman konuşurdun. Ülke yol geçen hanı olmuş. Yabancılar ülkede elini kolunu sallıyarak geziyor, her türlü pisliği yapıyor ama depot edilmiyor bile. Boyle bir zamanda kalkmış artislik yapıyon. Hadi ordan.

  • Fbbb 28 Mart 2021 19:19

    Fenere teknik direktör olacak aklınca Emre’yi kovun diyor

  • Metallica 28 Mart 2021 09:26

    Aziz Yildirim i indirip teneke baglayarak yollayanlar bu teror orgutune calismislar, umit ozat iddiasini ispatlarsa bunlarin adim adim FB yi ele gecirdiklerini gosterir ve yoneticilerinin teror orgutuyle isbirligi icinde karar aldilari sonucuna vardirir.

  • Kkk27 Mart 2021 22:30

    Sap saman din ilahi terör hepsini birbirine karıştırmışsın. Hainler teröristler tepedekiler. Yoksa herkesi fişlersin

  • pazarci27 Mart 2021 21:38

    Dini konularla fetonun ne ilgisi var,bu pislikler Dini kullanarak saf Insanlari kullaniyorlar,kisi ilahide soyler sarkida soyler ,o kisinin kendine baglar

  • Taki27 Mart 2021 21:33

    Takım çalıştırmıyor olmalı

  • KURT27 Mart 2021 14:36

    HELAL OLSUN ÜMİT KARDEŞİME  FUTBOLCU VE ANTÖRÜNÖR DÖNEMİNDE ADAM GİBİ ADAMDIR BİR BİLDİGİ OLMASA SÖYLEMEZARAŞTIRILSA İSİMLERİNİ SÖYLERİM DİYOR 

  • Metin27 Mart 2021 13:39

    Bir önerim olacak;3 temmuz futbolda şike mevzusunda o zaman kanal kanal dolasıp fb nin şike yaptıgına destek veren sayın ibb başkanı imamoglunun mutlaka görüşüne başvurulmalıdır.eminin oda bir şeyler diyecektir.