E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFutbolcular Beşiktaş yönetimine rest çekti---

Futbolcular Beşiktaş yönetimine rest çekti

Futbolcular Beşiktaş yönetimine rest çekti
04 Nisan 2020 - 12:04 borsagundem.com

Gelirlerini büyük oranda yitiren kulüpler, futbolculardan ‘Fedakarlık' isterken, Beşiktaş'ın sporcularına olan birikmiş borçları belini büküyor. Bu yüzden indirim konusu da çıkmazda

Beşiktaş Yönetimi, koronavirüs salgınının futbolu durdurmasıyla daha da sıkıntılı günler yaşıyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve arkadaşları, acil ihtiyaçları kendi cebinden karşılarken yönetimin de artık gücü tükenmiş durumda. Salgının getirdiği zor mali şartlarda biraz rahatlamak için bütün kulüpler oyuncularıyla ücret indirimi görüşmeleri yaparken, Beşiktaş’ın bu konuda da eli zayıf. Çünkü uzun süredir ödenmeyen maaşlar, yönetimin pazarlık şansını düşürüyor.

BORÇ ÖDEYECEK KAYNAK YOK

Yöneticilerin başta yabancı oyuncular olmak üzere bazı isimlerle yaptığı ön görüşmelerin bu nedenle sonuçsuz kaldığı belirtildi. İndirim için kapısı çalınan futbolcular söz birliği etmişçesine, “Önce birikmiş borçlarınızı ödeyin, sonra indirim konusunu görüşelim, elbette kolaylık sağlarız” cevabını verdi. Yerli oyuncuların ise bu konuda daha esnek davrandığı ve yabancılar ikna edilirse indirime sıcak baktıkları belirtiliyor.

KARIUS DIŞINDA DA ŞİKAYET VAR

Bütün gelirlerin temlikli olması nedeniyle Beşiktaş’ın kasasına bir kuruş para girmiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi daha önce “Elektrik faturasını ödeyecek paramız yok” diyerek bu durumu ortaya koymuştu. Taraftardan mali destek almayı planlayan ve bunun için yardım kampanyası düzenlemeye hazırlanan yönetim, virüs salgını yüzünden onu da iptal etmek zorunda kaldı. Karius dışında başka oyuncuların da serbest kalmak için kulübü FIFA’ya şikayet ettiği iddiaları da var. (Akşam)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 51,80
En Yüksek: 54,75
En Düşük: 51,20
Değişim -1,71 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,68
İşlem Hacmi 34.975.544
Toplam Adet: 664.720
Ağırlıklı Ort.: 52,74
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika04 Nisan 2020 19:49

    Covid-19 nedeniyle süresiz olarak kapısına kilit vursun başkan.

  • ..........?04 Nisan 2020 19:18

    Yazık verilen paralara (başarı sıfır)milyon dolarlar gidiyor

  • Bambotosyuka 04 Nisan 2020 18:23

    Cok guzel haber butun kulüpler batsın. Futbol sömürü düzeni, futbol fanatizmi, futbol terörü bitsin. Dünyanın parası dönüyor.. şu dönen paralarla bu zamana kadar ülkeye yatırım yapılsaydı düşünün ne güzel şeyler olurdu. Futbolcusundan, menajerinden, teknik ekibinden, yönetimine kadar en iyi hayatı yaşıyorlar, fanatizm duygusu aşılıyarak, taraftar dedikleri kitkeyi sömürüyorlar. Futbol belası ülkeden tamamen kurtulsa bu vesile ile cok güzel olur. Büyük bir düzen kurulmuş, yok o şampiyon oldu yok bu uefa kupasını aldı. Batsın hepsi.

  • Hasan Ali04 Nisan 2020 14:07

    Tüm dünyalılar can derdinde, futbol, futbolcu, takım, klüp kaygısına düşmek kimsenin aklına gelmez, gelemez. İnsanın G*tünde don yok, 3, 5, 10 milyon dolara donsuz afrikalı, ihtiyar batılı alındı diye loy loy, lay lay lay, sevinç çığlıklarıyla yeri göğü inletiyorlardı. Ne halleri varsa görsünler.

  • Zabahakadar burdayık04 Nisan 2020 15:39

    Eğer kulübüm zordaysa dünyadaki tüm futbol kulüpleride oyuncularından anlayış bekliyorsa neden olmasın sonuçta yaptıkları işle milyonların hayatını kurtarmıyorlar bir topun peşinde koşturup duruyolar

  • ..04 Nisan 2020 14:34

    sen olsan alacak parandan vazgeçer misin. 

  • Enayispor04 Nisan 2020 13:49

    Taraftar enayi gibş her geleb futbolcuya tapsın futbolcu 1 ay maaş alamasa bye bye desin. İyi ki varsınız enayiler,...

  • Ekmeksporun emektar oyuncusu04 Nisan 2020 13:26

    Battı balık yan gider afrikanın ve dünyanın başka köylerinden gelmiş açları zengin etmekten kasada tabi para kalmaz futbolcu dediklerimizin bundan on sene önce ceplerinde kaç kuruş vardı acaba yaptıkları boş işlerle zengin oluyorlar aslinda suç bunlarda değil bunları izlemek isteyen saftiriklerde.

  • VE04 Nisan 2020 12:26

    Adamlar,doymak bilmez,kendi ülkelerinde durumlar daha kötü ama ne çare borçlanmışsın bir kere

  • ekonomist/stratejist04 Nisan 2020 12:14

    İnşallah 4 büyük batar ki batacaklar..Anadolu ihtilali olsun. Yabancı futbolcu sınırı olsun en fazla 3 olsun. Yabancılara hayransınız ama şu zor zamanda bile acımaları bile yok tamamen profesyonel bakıyorlar. Ancak Türk futbolcu olsa fedakarlık yapar ülkesine ve futbola zarar vermek istemez vefalıdır. Acilen yabancı futbolcu sınırı getirilsin en fazla 3..Anadolu klüpleri şahlansın bir gün Bursa şampiyon olsun bir diğer sene Göztepe bir diğer sene Gaziantep..

  • ekonomist/stratejist04 Nisan 2020 13:44

    Kardeşim küresel sermayenin satın aldığı klüplere bir baksana Manchester United, Manchester City, Liverpool, Milan, PSG, Monaco v.b benim bildiklerim bu kadar. Bu saydığım klüpler uluslararası başarısı, taraftar gücü ve getirisi yüksek olanlar. Kendi yağında kavrulan ve satılmış klüpleri her açıdan sollayan klüpler var en başta benim en çok sevdiğim Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih, Juventus..Ancak Beşiktaş Trabzonspor gibi hiçbir başarısı olmayan klübü kim alır. Saydığım kriterlere en uygun şekilde satılacak tek Türk klübü Galatasaraydır.

  • M.gul04 Nisan 2020 12:37

    Kulubü satarsanız kurtulursunuz.