E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisFutbolcu spekülatör hangi hissede? ---

Futbolcu spekülatör hangi hissede?

Futbolcu spekülatör hangi hissede?
22 Ocak 2012 - 08:48 borsagundem.com

İMKB’nin en sakıncalı oyuncuları arasında gösterilen futbolcu spekülatörün yeni bir hisseyle piyasaya döndüğü konuşuluyor

Bir süredir piyasalardan uzak kalan futbolcu spekülatörün Mipaz hisseleriyle piyasaya dönüş yaptığı söylentisi borsa kulislerinde hızla yayılıyor. Borsanın en sakıncalı oyuncuları arasında gösterilen futbolcunun eski bir arkadaşıyla ortak iş yapma kararı aldığı belirtiliyor. Mipaz hisselerinde bir araya geldikleri söylenen iki oyuncu da geçmişte binlerce küçük yatırımcıya mağdur ettiği biliniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cancı03 Şubat 2012 12:20

    Escom da neler oluyor....kim var escomda..Tahincioğlunun Damadı birde çantacısı kör şevki...bakalım kaç parada yatırımcıya dayaycaklar malı

  • güççük yatırımcı22 Ocak 2012 11:27

    bu adamlar olmasa borsada yaprak kımıldamaz, hele ki bu adamlara olmasa bizim gibi kısa yoldan zengin olmaya çalışan küçük yatırımcıların parasını kim yiyecek, bu babalar olsun ki bizim gibi sazanları yutsun

  • şansölye21 Ocak 2012 16:08

    Allah mipaz da ki ky'lara yardım etsin....

  • 21 Ocak 2012 13:41

    şimdi böyle atp tutuyonuzda bu adamlar olmasa borsadan sittin sene para kazanamazsınız arkadas sende 3 e 4e 5e katlamış kağidi niye alıyon bu adamlar kafana silah mı dayıyo kafan basmıyo mu alma arkadas

  • İŞTİRAKLİ HİSSELER BORSADA İSE??21 Ocak 2012 12:32

    görüldüğü gibi yakalananlar listesi kalabalık yani isterlerse çok sayıda isimle paslaşıp yatırımcıları yıllardır kazıklıyorlar ve bu yakalama da çok sonraları oluyor yani iş işten geçiyor çoğunlukla.Borsa yeni yöntemler uygulamalı örneğin bir hissede durup dururken çok sayıda hesap hareketi olmaya başlarsa hemen incelenmeli işin başında yakalanmalı.Genelde sığ tabelalar incelenmeli,bazı yabancı takaslarının yerli patronlara ait olma ihtimali soruşturulmalı,birçok şirketi borsada olan bir patronun iştiraklerinde yaptığı alım ve satımlar birbiri aralarındaki borsaya da açıklama gönderilerek aldım sattımları incelenmeli örneğin bir iştirakini toplamak için başka bir hesaptan baskı ile o hisseyi düşürmeleri ve ucuza yatırımcıdan kerizlemeleri önlenmeli,özetle patronların ve adamlarının borsada oyunları önlenmeli..tabii ki elleri borsada olan patronların diğerlerinin değil.

  • mechur21 Ocak 2012 01:34

    mechur ve ekibine 338 suç duyurusu bu akşam spk bülteninde yayınlandı... bakalım borsa örgütü davası bundan nasıl etkilenecek?

  • 20 Ocak 2012 22:37

    Yeter bu adamdan cektigimiz

  • betoncu20 Ocak 2012 19:21

    hepsine beton dokecem yakinda deli kan emiciler kalmiyacak piyasada hepsi kopacak yanliz yemek yok tekirmec

  • betoncu20 Ocak 2012 17:29

    kirilacak o kadar beton varki ah SPK o isleri bana verse o betonlari ne kirarim.!!

  • ... YANİ ÜÇNOKTA AĞABEY BANA MI SÖYLÜYORSUN20 Ocak 2012 16:57

    üçnokta ağabey yani ... ağabey bana mı söyledin bu habere yorum yazdın diye.ben simitçiyim ağabey broker ağabeylere simit satıyorum ben hisse senedinden anlamam ama adım geçti analist 1 ağabey isim vermeyince bana üşüştüler tiyö peşindekiler de ondan yazdım tabbiii bana söylüyorsan üçnokta yani ... ağabeyim benim.bak şevki de tüm simitleri sattı ben de şimdi sattım yarın allah kerim.şimdilik hoşkakalın ev dönüyorum .evimde bayaa uzakta hava da soğuk şurdan cipime bineyim de yeşilköydeki evime yetişeyim bari.

  • SAĞOL ANALİST AĞABEY20 Ocak 2012 16:33

    sağolasın ağabey,şimdi okudular yanımdaki ağabeyler,yoksa bir simit bile satamayıp akşam karıdan dayak yiyecektim.Yahuu bir anda 60 kişi ulan hüsnü sen de borsacısın diye tiyö almaya gelince şaşırdım bir anda,nerdeyse ben de büyük bir brokermiş havalarına giriyordum kağıt tiyösü verecektim ki allahtan sen o simitçi hüsnü değildir diye yazınca kurtardım paçayı,şu anda 30 simiti sattım nevale sağlam akşama.şimdi yanımdaki simiştçi şevkinin başına toplandılar bak şevki iyi palavracıdır bir simit alana 1 tiyö veririm diye herkesi kerizliyor şu anda bi sürü hisse adı verip duruyor inşallah alanlar darbe yemez.aa şevki tüm simitleri sattı be ulan helal olsun adama bak be .Heyyy beylerr gelliin gellinn tiyöö varr haydee tiyöö var.(kusura bakma analist ağabey ben de tablada kalan 20 simidi satmak zorundayım bir kaç tiyo varsa yaz da akşama karıyı sevindireyim)

  • ...20 Ocak 2012 16:32

    hısse senedı nedır bılmıyorsun bu forumda bu habere neden yotrum yazıyorsun nereden ılgılenıyorsun bu sıte ıle .. enteresan..

  • 20 Ocak 2012 16:29

    burvada da bunlar var

  • analist120 Ocak 2012 16:15

    önemli açıklama :) kastettiğim simitçi kesinlikler "simitiçi hüsnü" değildir :) kastettiğim edebi manada teşbih sanatı idi. Demem o ki.. bunları herkes biliyor. ben kendimi belki tek bir küçük yatırımcının bile yanmasına engel olabilirsem mutlu hissedeceğim..................... Tek taştan nolurki demeden..çok şey olur

  • SİMİTÇİ HÜSNÜ'DEN ANALİST 1 AĞABEYE ÇAĞRI20 Ocak 2012 16:07

    analist 1 ağabey,beni de biliyor diye yazmışsın,ben sadece günde 2 tabla simit satıyorum broker ağabeylerime,benim bildiğim sadece teze simit bir lira diye bağırmak başka bir şeyden anlamam ben.hisse senedi nedir bilmem ben hisse senedi denince ben hisseli harikalr kumpanyası diye bir piyasi hatırlıyorum o kadar,bu nedenle borsanın önündeki simitçiler de biliyor diyorsan o hangi simitçi adını da söyle ki başıma iş açma deminden beri bir sürü borsa yatırımcısı bana gelip, ulan hüsnü sen bile borsayı biliyormuşun da haber vermiyorsun hangi hisseyi öneriyorsun hemen alıp toplayalım hadi söyle diye yaygara yapıyorlar yahu başıma sardın bunları analist ağabey.nolur tekrar yaz da hangi simitçi o bunlar başımdan gitsin daha tablamda 50 simit duruyor yoksa eve para götüremeyecem karıdan akşam dayak yiyecem ağabeyler ben bilmiyorum,yanımdaki simitçi şevket belki de o bilir borsayı morsayı ona gidin yahu.

  • analist120 Ocak 2012 15:53

    sadece ben değil.. imkb nin önündeki simitçiler bile biliyor ki.. Allah tan (bazen kızsamda) borsagündem varda. bildiklerimizi yorumlarlada olsa yazabiliyoruz.

  • MİLPA'DA NELER OLUYOR20 Ocak 2012 15:45

    bu işi kimlerin yaptığını analist 1 biliyorsa spk da bilmek zorundadır bu kişilerin hesapları veya feyk hesaplar didik incelenmeli ve küçük yatırımcılar darbe yemekten kurtulmalı.

  • analist120 Ocak 2012 15:40

    eski arkadaşı değil bildiğiniz Deli Bekir+Mecnur birlikte iş yapıyor mipaz da...

  • art20 Ocak 2012 15:40

    milpada dündar abinin çırakları pozisyon tutuyor.

  • kadir20 Ocak 2012 15:05

    kardemir b diye duydum. hatta patron yolbulanlarla da anlaşmış. kardemir B takibe alınmalı. spk o senedin alım satım hesaplarını iyi incelemeli.

  • MANÜPLATÖRLER YAKALANMALI.20 Ocak 2012 14:36

    SPK,İMKB MİPAZ'A DİKKAT ETMELİ EĞER BU HABER DOĞRU İSE MİPAZ'IN HER İNİŞ VE HIZLI ÇIKIŞI BU KİŞİLERİN MANÜPLASYONUNDAN KAYNAKLANIR DA KÜÇÜK YATIRIMCI DARBE YERSE BU İŞ MAHKEMEYE GİTMELİ.GÖZETLEME BİRİMLERİ HEMEN HAREKETE GEÇMELİ.