E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFuat Avni yakalandı iddiası---

Fuat Avni yakalandı iddiası

Fuat Avni yakalandı iddiası
05 Kasım 2015 - 11:31 borsagundem.com

Twitter fenomeni Fuat Avni ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı

Gözaltına alınan Eskişehir Vali Yardımcısı Mesut Kesen’in İçişleri Bakanlığı’nda görevliyken kendi bilgisayarına gizli bir hat çektirdiği ortaya çıktı. Kesen’in ele geçirdiği evrakları örgüte aktardığı belirtiliyor. Operasyonun 11 dalga halinde süreceği ve Hazine Müsteşarlığı’ndaki bürokratlara kumpas kuran kişileri de kapsayacağı öğrenildi

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NIN FUAT AVNİSİ

Aydınlık’ın haberine göre Teftiş Kurulu raporlarından elde edilen bilgilere göre; Eskişehir Vali Yardımcısı Mesut Kesen İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanı olduğu dönemde bilgisayarına çektirdiği özel hat üzerinden adeta ‘Gülen Hareketi'nin sosyal medyadaki sesi olan Fuat Avni’nin bir kolu gibi çalıştı. Kesen’in Bakanlık bünyesindeki ‘gizli’ veya gizli olmayan tüm evraklara ulaşabildiği elde ettiği bilgileri de FETÖ’ye aktardığı tespiti yapıldı.  Gülen Hareketi devlet içinden sızdırdığı gizli bilgilerle özellikle F tipine yönelik operasyonları Fuat Avni üzerinden önceden duyurmasıyla biliniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • P.çek05 Kasım 2015 15:00

    Türkiyede Cemaatleri bitireceğiz,yaşasın bize yardım eden AKP. Düşmanımın düşmanı dostumdur.

  • erdi05 Kasım 2015 14:57

    Aydınlık yalan yanlış hedef gösteriyor,polisde içeri atıyor,tam bir jurnalcilik memleketi olduk.

  • her taraf komplo teorisi05 Kasım 2015 14:25

    vali yardımcısı gizli bir hat çektirmiş, hem de bakanlık binasına :) bu hattı yıllarca kullanmış kimse fark etmemiş :)) merkez valisi gizli bilgileri onları da nasıl elde ediyorsa artık bilmem nereye göndermiş kimse fark etmemiş :)) komplo teorilerinden herkesin beyni sulanmaya başladı galiba! bu kadar akıl dışı bir hikaye nasıl yayınlanır? ülke ne kadar trajikomik bir durumda gerçekten!

  • HASAN TOSUN05 Kasım 2015 13:16

    FUAT AVNİ OLDU AVANAK AVNİ,SOYSUZ NANKÖR KEDİ,ŞİMDİ KODESTE HAYAL KURARSIN

  • Ekin Tan05 Kasım 2015 12:43

    Gerçekten çok inandırıcı (!), bu nasıl fantezik bir haberdir böyle yavv

  • feza00905 Kasım 2015 12:15

    şimdi sarayda dönen entrikaları ve kendi vatandaşına komplo kuranların planlarını nasıl öğrenicez :)

  • Bizde hep yutuyoruz hapı05 Kasım 2015 12:03

    Vali yardimci ha çok komik ayrı bir hat ve yıllarca silahlı terör örgütüne bilgi sizdirdi buna ancak muz Cumhuriyeti kadir karga ve kediler itibar ve inanır bence daha büyük bir hat ucunun Osmanlı saraylarına dayandığını aziz nesin % 60 insanımızın bilecegini teyit etmişti

  • Hainlere idam05 Kasım 2015 11:44

    Temizle temizle bitmez cok kirlenmisiz cokkk

  • Akp gençlik05 Kasım 2015 11:42

    Feto bitti. Siradakiler gesin. Menzil, sulocular okuyucular, ismailaga birecek hepsi. Dinisomurenlerin yeri yok islamda. Baskanimiz ezecek sizleride rabbimin izniyle.